Teljesen titokban szervezték meg Balázs Fecó temetését, az időpontról és a helyszínről sem derültek ki részletek egészen a mai napig.

Itt temették el

A legendás zenészt az óbudai temetőben helyezték végső nyugalomra, a gyászoló feleség Imola és az énekes fia ifj. Balázs Ferenc kettő óra előtt érkezett meg a helyszínre – írja a Blikk.

Ők vehettek részt

Csak a zenészhez közelálló hozzátartozókat és kollégákat hívták meg a temetésre, többek közt Várkonyi Attila, Keresztes Ildikó, valamint Pásztor László, valamint Kóbor János voltak jelen.

A rajongók a Margit-szigeten búcsúzhattak el

December ötödikén Balázs Fecóról emlékeztek meg Budapesten a Margitszigeten a zenélő kútnál.

November 26-án hunyt el

LikeNews is megírta, hogy a legendás zenész november 26-án koronavírus-fertőzés következtében a kórházban hunyt el.

Várkonyi Attila számolt be a szomorú hírről

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Balázs Ferenc, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zenész, szerető édesapa, férj és kolléga tegnap este távozott. A rengeteg ima és orvosai minden igyekezete ellenére 13 nap küzdelem után feladta a harcot.” – közölte a család nevében a Retro Rádió műsorvezetője Várkonyi Attila.

Nemrég még a Sztárban Sztár műsorában lépett fel

Balázs Fecó néhány héttel ezelőtt a Sztárban Sztár színapdán lépett fel, erről itt a LikeNews-on is beszámoltunk. Mint megírtuk az utolsó adás egyik meglepetésvendégeként lépett színapdra Balázs Fecó, aki DR BRS-el és Berkes Olivérrel adta elő az Évszakok című dalának feldolgozását, azonban Béres Attila nem volt ott személyesen a studióban, ugyanis ő és az egész családja elkapta a koronavírust, jelentették be a Sztárban Sztár adásában.

Behívták feleségét a kórházba

A tragédia már napok óta sejthető volt, Fecó feleségét, Imolát ugyanis a látogatási tilalom ellenére behívták a férjéhez, amit csak olyan indokolt esetben engedélyeznek, mint a végső búcsú.

Felesége el tudott tőle búcsúzni

„Tegnapelőtt Imolát behívták a kórházba az orvosok. Azóta én sem tudtam semmit és nem is akartam őt hívogatni, illetve helyett bármit mondani, de nem tűnt jó jelnek…pedig nagyon bizakodtam egészen ma reggelig” – mondta a Borsnak Várkonyi Attila.

Kiemelt kép: Balázs Fecó