Kautzky Armandot is ledöntötte a lábáról a koronavírus. A nemrégiben az 56. születésnapját ünneplő színész nem igazán szokta ünnepelni, ám most még inkább nem szeretne emlékezni, ugyanis a covid rányomta a bélyegét.

Nagyon beteg volt

„Én is elkaptam a koronavírust nemrégiben, és nagyon beteg voltam. Az egészet otthon vészeltem át, egy hétig lázas voltam, ki voltam ütve. Utána a következő héten próbáltam magamhoz térni. Szerencsére most már meggyógyultam, és semmi maradandó károsodást nem szenvedtem” – nyilatkoza Kautzky az AC Newsnak.

EZ IS ÉRDEKELHET!

Most jött: elkapta a koronavírust Dukai Regina, ilyen állapotban van most a modell

Az otthonmaradást nem bánja

” Eleve egy otthon ülős típus vagyok, és a szinkronmunkákat itthonról is el tudom végezni. A színház persze hiányzik. Benne van a pakliban, hogy ez az év már rámegy a pandémiára, és örülhetünk, ha nem tavaszig fog kitartani. Az már nagyon drámai lenne” – mondta a színész.

Nem szereti a születésnapját ünnepelni

„Nem titok, hogy hány éves lettem, de nem szeretek vele foglalkozni. Egyszerűen próbálok nem venni tudomást az idő múlásáról. A születésnapomon persze sok kedves köszöntést kaptam, és jól esik, hogy eszébe jutok még az embereknek, de ennél sokkal fontosabb dolgok vannak most a világban” – mondta a színész a lapnak.

Majka még mindig kórházban van

Sorra kapják el a hírességek is a koronavírus-fertőzést, a népszerű rapper annyira megbetegedett, hogy még mindig kórházban lábadozik. Majka a tegnap esti élő videójában elmondta, hogy állapota javult, a laboreredménye, pedig jó, ezért reméli, hogy hamarosan hazamehet.

Járai Máté és Kíra is koronavírusosak

A LikeNews is megírta, hogy a Járai házaspár szintén elkapta a betegséget, ők is otthonukban lábadoznak.

EZT IS OLVASD EL!

Még mindig küzd a koronavírus szövődményeivel Vajna Tímea, fájdalmai vannak

Kiemelt kép: Kautzky Armand