Dukai Regina is megfertőződött koronavírussal, ezt a közösségi oldalán osztotta meg a követőivel.

Rettegett tőle, hogy elkapja

Regina korábban arról beszélt, hogy nagyon fél attól, ő is megfertőződik. A modell nem magát féltette igazán, hanem a körülötte lévőket.

Attól fél, hogy megfertőz valakit

„Nem estem még át rajta, de tudom, hogy előbb utóbb nem úszom meg, hiába védem magam és a környezetemet amennyire csak tudom. Félek még mindig…legfőképp attól, hogy megfertőzök valakit, ha esetleg nem időben észlelem, hogy bennem van. Az elmúlt hónapokban többször teszteltettem már magam, valahányszor azt gondoltam bújkál bennem. Nyilván napi szinten téma a Covid, bárhol járok” – mondta korábban.

Beigazolódott a jóslata

Regina vészjóslata most beigazolódott, hiszen őt most ő is elkapta a Covid-19 vírust.

Pozitív lett a PCR tesztje

Regina legújabb posztjában arról beszél, hogy pozitív lett a PCR tesztje, pedig csak elviselhető ízületi fájdalmai voltak. Azonban bejegyzéséből kiderül, hogy csak emiatt nem teszteltette volna magát, ám az egyik családtagja sem érezte jól magát, emiatt döntött úgy, hogy megcsináltatja a covid-tesztet.

A szabályok betartására hívja fel a figyelmet

A modell a posztjában továbbá arról ír, hogy nagyon fontos a szabályok betartása, különösen a maszk viselésére hívja fel a figyelmet. Regina teljes posztja itt olvasható.

Pár napja Görög Zitáról derült ki, hogy koronavírusos

Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta, Görög Zita is elkapta a koronavírust. A modell a közösségi oldalán számolt be róla, hogy ő és az egész családja elkapta a koronavírust.

A vetéléshez hasonló érzés

– A fájdalom a legtöbb étkezés után, ami a gyomromat támadja, nem szépítem, vetéléshez hasonló, a fejfájástól nincs alvás. Elengedtem a háztartást, elengedtem magam. Azért merem ezt így leírni, mert aki ismer, tudja Monica típus vagyok, egy porcica nem suhan úgy át a házon, hogy ne kapnám el. Majd jelentkezem még. Vigyázzatok magatokra! – írta pár nappal ezelőtti posztjában Zita.

EZT IS ÉRDEMES ELOLVASNOD: Pszichésen is megviseli ez az egész: A tüdőgyulladás ellenére már az otthonában gyógyul a koronavírusos Majka, este újra beszél az állapotáról

Majka is koronás

Mint ahogyan arról korábban a LikeNews is beszámolt Majka is elkapta a koronavírust. A rapper ezután úgy döntött mindennap számot ad az állapotáról. Néhány nappal a megbetegedését követően kórházban kellett maradnia, majd hazamehetett, ám a rajongók most nagyon aggódnak érte, ugyanis néhány napja nem adott már magáról életjelet.

Kiemelt kép: Dukai Regina, YouTube