Beoltották Majkát és párját, Majoros Hajnalkát! Tavaly év végén a LikeNews.hu is beszámolt róla, hogy a népszerű rapper kétszer is kórházba került a betegség miatt, a követőinek pedig mindennap egy videóban számolt be az állapotáról. Hajni szintén megfertőződött és ő is komoly tüneteket produkált.

Beoltották

A zenész egy Instagram-storyban mesélte el a jó hírt a rajongóinak, hogy kapott oltást és szerencsére teljesen jól érzi magát. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Hajninak fájt a karja

Majka felesége egy hosszabb Instagram-posztban osztotta meg a követőivel, hogy megkapta a koronavírus elleni vakcinát. A bejegyzés közzétételekor, három nappal ezelőtt még fájlalta a kezét.

Íme, a fotó

Azóta születésnapot ünnepeltek

A pár kisebb fia Olivér 5 éves lett, amit a család természetesen tortával ünnepelt, majd egy képet is közzétettek, ahogy együtt pózolnak. A kisfiú születésnapja pont a Költészet napjára, április 11-re esik.

Teljesen felépült

Habár nagy nehézségek árán, de mostanra a rapper teljesen felgyógyult a koronavírusból – mondta el Majka egy februári interjúban.Tavaly novemberben a koronavírus szövődményeként két oldali tüdőgyulladással kezelték, valamint a szívbetegsége is kiújult a covid miatt, kétszer került kórházba és a felesége Hajni szintén megfertőződött. KAPCSOLÓDÓ! Így érzi magát Majka néhány hónappal azután, hogy a koronavírus ledöntötte a lábáról

Már sportolni is tud

Majka akkor a  Blikknek elmondta, hogy úgy érzi szerencsére semmilyen szövődménye nem maradt a koronavírusnak, mostanra már sportolni is tud. “Nem érzem úgy, hogy bármilyen tünet visszamaradt volna, már a sport is megy. Persze, a kórház után még pár hétig nagyon rosszul voltam, ezért nem is kezdtem el azonnal újra sportolni, hagytam magamnak időt a gyógyulásra” – nyilatkozta a zenész a lapnak. Majka koronavírus naplóját itt találod.

Itt kaphatta el

A zenész-műsorvezető korábban is elmondta, hogy valószínűleg fociedzésen kaphatta el a vírust, de ennek ellenére ő nem mond le a sportról, de természetesen a szükséges óvintézkedéseket betartja.

Balassagyarmat polgármesterének az ágyában feküdt

A rapper korábban leírta, hogy ugyanabban az ágyban feküdt, mint a város polgármestere, Csach Gábor, aki szintén nemrég kórházi kezelésre szorult a koronavírus-fertőzés miatt. “Abban az ágyban feküdtem amit a helyi polgármester koptatott nekem ki, mert szegénykém ugyanígy járt mint én. Neki is volt szar 10 napja. Megbeszéltük ,hogy legközelebb nem közös kórházi emlékeket szeretnék Balassagyarmatról” – írta a bejegyzésében Majka. OLVASD EL EZT IS! Visszaforgatná az idő kerekét: tragikus hirtelenséggel vesztette el az édesapját 22 éves korában Majka

Még pozitív volt a tesztje, amikor hazaengedték

Amikor Majkát másodszor is hazaengedték a kórházból, a tesztje még mindig pozitív volt, de szerencsére a tüdejének az állapota már akkor is sokat javult. Majka tavaly novemberben Majka az Instagramon köszönte meg a balassagyarmati kórház egészségügyi dolgozóinak mindazt, amit érte tettek, majd a barátairól is szót ejtett és elmondta, hogy szerencsésnek érzi magát, amiért ilyen sok barátja van.   A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Majoros Péter és Majoros Hajnalka – Forrás:TV2