Édesapja váratlan haláláról mesélt Majoros Péter azaz Majka. A rapper 22 éves volt, amikor édesapja infarktus következtében elhunyt. A tragédia közrejátszott abban, hogy Majka zenei és tévés karrierje elindult. A zenész elmondta, ha tehetné visszamenne az időben, hogy édesapja még mindig vele lehessen.

Eredetileg más tervei voltak

Édesapja halála előtt Majka eredetileg Kanadába készült szerencsét próbálni az akkori barátnőjével, ám végül apja halála miatt a rapper úgy döntött, hogy nem utazik el, megvárta amíg lezajlik a hagyatéki tárgyalás. Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Meccsnézés közben kapott szívrohamot

A zenész édesapja meccsnézés közben lett rosszul és kapott szívrohamot a fia mellett.

Jelentkezett a ValóVilágba

Majka a tragédia után külföld helyett inkább jelentkezett az RTL Klubon futó nagysikerű ValóVilágba, amit habár nem nyert meg, de a legnagyobb karriert a szériából egyértelműen ő futotta be.

Magára maradt

„Apám halála teljesen megváltoztatta az életemet. Együtt éltünk vele, a feleségével és a bátyámmal. Majd egyik pillanatról a másikra egyedül maradtam” – mesélte Majka az ATV ma 22.50-kor látható Húzós című műsorában.

Akkoriban szakított

A sztár azt is elárulta, hogy édesapja és második felesége a halála előtt nem sokkal szakítottak. A rapper testvére pedig az akkori párjával töltött sok időt, ezért érezte úgy, hogy egyedül van.

Nem akar olyan lenni, mint ő

„Apám tiszta szívű, őszinte, jó humorú ember volt, aki soha nem piázott, egy kortyot nem ivott. Ám közben megalkuvó volt. Mindig hagyta, hogy elnyomja őt egy erősebb hang, ezért nem akarok olyan lenni, mint apám volt. Az, ahogyan élt, odavezetett, hogy negyvenöt évesen infarktust kapott” – mesélte Majka a műsorban. EZT IS OLVASD EL! Így érzi magát Majka néhány hónappal azután, hogy a koronavírus ledöntötte a lábáról

Sokat dolgozott és csalódott volt

Majoros Péter elmondta, hogy édesapja csalódott volt, amiért a második házassága is zátonyra futott, valamint éjjel-nappal dolgozott. „Láttam, hogy mit nem szabad csinálni, tudatosan lettem másmilyen, mint az apám. Közben pedig azért titkon mégis akartam rá hasonlítani, mert annyira jószívű volt. Huszonkét éves voltam, amikor meghalt. Ez segített abban, hogy fiatalon megfogadjam, ha sz*rul érzem magam, akkor elmondom és eljövök onnan, függetlenül attól, hogy mennyit keresek”.

Tudatosan figyel

A rapper a Blikknek elárulta, hogy nagyon figyel arra, hogy ne jusson édesapja sorsára és ne hajtsa túl magát, ám az elmúlt egy év a koronavírus-járvány miatt egyébként is inkább a pihenésről szólt neki.

A tévézés már nem vonzza

Majka arról is mesélt, hogy már miért nem látni őt annyit a tévé képernyőjén. „A tévé sok jót adott, de meguntam, ami van, tovább kell lépni. Hiába lehet sok pénzt keresni, ha unja az ember, nincs értelme – mondta Majka a műsorban. – Elmúltam negyven, van még harminc, szeretném olyan dolgokkal tölteni, amik boldoggá tesznek. Az olyan tévézés nem érdekel, amiben nincs semmi szexi, nekem olyan kell, ahol felszabadítóan hülye lehetek” – nyilatkozta a rapper.

Szívbetegséggel küzd

Majkáról évek óta köztudott, hogy szívbeteg, így különösen figyelnie kell az egészségére. A rapper és az énekes Vastag Tamás egyébként ugyanazzal a betegséggel küzdenek. „Ugyanaz a szívbetegségem, mint Majkának: egy velem született ritmuszavar, amit katéteres műtéttel állítottak helyre” – mesélte nemrégiben Vastag Tomi. Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Majoros Péter Majka – Forrás: TV2