Site icon LikeNews

Már a rajongók is találgatnak, hogy milyen nemű gyermeket vár Meghan Markle – erre következtetnek a hercegné gyűrűjének a színéből

Valentin-napon jelentette be Meghan Markle és férje, Harry herceg, hogy második gyermeküket várják, így elsőszülött kisfiúk Archie kistestvért kap. A házaspár nagyon izgatott a kicsi érkezése miatt.

Első gyermekük 2019-ben született

Harry és Meghan első gyermeke, Archie Harrison Mountbatten-Windsor 2019. május 6-án született. Harry jelenleg a hatodik, Archie a hetedik a brit trónutódlási sorban, így Sussex hercegének és hercegnőjének második gyermeke a nyolcadik helyre kerül. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Az utódlás kérdése

Ezt nem befolyásolja az sem, hogy a házaspárnak fia vagy leánya születik-e, ugyanis a brit kormány kezdeményezésére elindított reformfolyamat évekkel ezelőtt eltörölte a királyi fiúutódok trónutódlási elsőbbségét. Így ha Harrynek és amerikai feleségének majdan lesz egy harmadik gyermeke is, akkor sem kerülhet idősebb testvérénél előrébb a sorban, ha fiúnak születik, és a házaspár második gyermeke leány lesz.

OLVASD EL EZT IS!

Kiderült, hogy miért Valentin-napon jelentette be Harry herceg és Meghan Markle a második gyermekük érkezését

Rózsaszín gyűrűt viselt

Sokan úgy gondolják, hogy a hercegné biztosan kislányt hord a szíve alatt, ugyanis, Meghan egy pink gyűrűt viselt egy interjú során nemrégiben. Egyébként az említett ékszer nagyjából 340 ezer forintot ér – írja a Bors.

Íme, egy fotó, ahol látható a hercegné rózsaszín gyűrűje

Meghan egy pink gyűrűt viselt/ Fotó: Youtube-videó

Meghan tavaly is várandós volt, de sajnos elvetélt

Meghan hercegnő tavaly is várandós volt, de második magzatát elveszítette. Erről maga írt novemberben a The New York Timesban megjelent cikkében, beszámolva a veszteség okozta, szinte elviselhetetlen gyászáról.

Ezt a kórházat választhatják

Mivel a házaspár már nem Londonban él, valamint már nincsenek meg a királyi család tagjaiként a kötelezettségeik sem, így valószínűleg a hercegné az Egyesült Államokbeli Kalifornia államban fogja megszülni a kisbabáját. Valószínűsíthető, hogy mivel Harryék Montecitóban telepedtek le, ezért a gyermek az ottani luxuskórházban jöhet világra, a Cedars-Sinai magánkórházban.

Imádják a világsztárok

Az említett luxuskórházat egyébként imádják a világsztárok, olyan hírességek szültek gyermeket itt, mint Beyoncé, Eva Longoria, vagy Kim Kardashian. Caprice Bourret modell a Closer magazinnak elmondta, hogy a kórház olyan mint, egy ötcsillagos luxusszálloda és akár fodrász, sminkes és műkörmös is a várandós kismamák rendelkezésére áll. Továbbá a lábmasszázs is nagyszerű. A modell szerint elképzelhető, hogy Meghan itt fog szülni.

Eugénia hercegnő babája is nemrég született meg

Az uralkodói házaspár alig néhány napja értesülhetett örömmel kilencedik dédunokájának megszületéséről: kedden fiúgyermeknek adott életet Eugénia hercegnő, András yorki hercegnek, a királynő harmadik gyermekének leánya. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Meghan Markle – Youtube

Exit mobile version