A LikeNews is beszámolt róla, hogy Valentin-napon Meghan Markle és Harry herceg bejelentették, hogy úton van a második gyermekük, így a kis Archie hamarosan kistestvért kap. Most kiderült, hogy hol hozhatja világra gyermekét a várandós Meghan.

Ezt a kórházat választhatják

Mivel a házaspár már nem Londonban él, valamint már nincsenek meg a királyi család tagjaiként a kötelezettségeik sem, így valószínűleg a hercegné az Egyesült Államokbeli Kalifornia államban fogja megszülni a kisbabáját. Valószínűsíthető, hogy mivel Harryék Montecitóban telepedtek le, ezért a gyermek az ottani luxuskórházban jöhet világra, a Cedars-Sinai magánkórházban. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Imádják a világsztárok

Az említett luxuskórházat egyébként imádják a világsztárok, olyan hírességek szültek gyermeket itt, mint Beyoncé, Eva Longoria, vagy Kim Kardashian – írja a Blikk.

Hatalmas a luxus

Caprice Bourret modell a Closer magazinnak elmondta, hogy a kórház olyan mint, egy ötcsillagos luxusszálloda és akár fodrász, sminkes és műkörmös is a várandós kismamák rendelkezésére áll. Továbbá a lábmasszázs is nagyszerű. A modell szerint elképzelhető, hogy Meghan itt fog szülni.

Első gyermekük 2019-ben született

Harry és Meghan első gyermeke, Archie Harrison Mountbatten-Windsor 2019. május 6-án született. Harry jelenleg a hatodik, Archie a hetedik a brit trónutódlási sorban, így Sussex hercegének és hercegnőjének második gyermeke a nyolcadik helyre kerül.

Az utódlás kérdése

Ezt nem befolyásolja az sem, hogy a házaspárnak fia vagy leánya születik-e, ugyanis a brit kormány kezdeményezésére elindított reformfolyamat évekkel ezelőtt eltörölte a királyi fiúutódok trónutódlási elsőbbségét. Így ha Harrynek és amerikai feleségének majdan lesz egy harmadik gyermeke is, akkor sem kerülhet idősebb testvérénél előrébb a sorban, ha fiúnak születik, és a házaspár második gyermeke leány lesz.

Diana előtt tisztelegtek

37 évvel ezelőtt a hercegnő is Valentin-napon jelentette be, hogy várandós második gyermekével Harry-vel, tehát valószínűleg a hercegi pár ezért választotta ezt az időpontot, hogy így is tisztelegjenek a néhai Lady Diana előtt.

Meghan tavaly is várandós volt, de sajnos elvetélt

Meghan hercegnő tavaly is várandós volt, de második magzatát elveszítette. Erről maga írt novemberben a The New York Timesban megjelent cikkében, beszámolva a veszteség okozta, szinte elviselhetetlen gyászáról.

Eugénia hercegnő babája is nemrég született meg

Az uralkodói házaspár alig néhány napja értesülhetett örömmel kilencedik dédunokájának megszületéséről: kedden fiúgyermeknek adott életet Eugénia hercegnő, András yorki hercegnek, a királynő harmadik gyermekének leánya.

Meghan a legnépszerűbb

Egy legújabb felmérés alapján Meghan Markle a brit királyi család legnépszerűbb tagja. A felmérést a YouGov készítette. A hercegnének 14,5%-os a népszerűségi mutatója, ezzel maga mögé szorította Katalin hercegnét, aki 14,4%-ot ért el, valamint magát királynőt II. Erzsébet, akinek 14,3% lett az eredménye. A felmérés elkészítéséhez a szakértők a Google keresési mennyiségeit, a királyi megjelenési naptárat, valamint az Instagramot használták.

Rengetegen keresnek rá Meghanra

Az eredmények alapján Harry feleségére Meghan Marklere több mint hatmillióan keresnek rá havonta, Katalin pedig az Instagram alapján ért el nagyon jó eredményt, ugyanis rengeteg követője van, valamint a hashtagekben is számtalanszor megjelenik a neve. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Meghan Markle és Harry herceg, Youtube