Pataky Attila az elmúlt öt évben már több alkalommal is szembekerült a halállal, ám eddig nem szánta el magát drasztikus lépésre. Azonban a tavalyi koronavírus fertőzését követően, ami nagyon megviselte a legendás zenész szervezetét, úgy döntött, hogy ideje rendezni az ügyeit, ezért végrendeletet írt.

Megküzdött a koronavírussal

Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta  Edda Művek frontembere is megküzdött a tavalyi évben a koronavírussal, a betegség pedig nem csak fizikailag, de lelkileg is megviselte. Mint megírtuk a zenészt szeptemberben a budapesti Szent László kórházban ápolták és elmondása szerint csupán órákon múlt, hogy nem került lélegeztetőgépre. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Depressziós lett

Az énekes a Borsnak elmondta, hogy az elmúlt két hétben már jobban érzi magát ,de előtte rendszeresen tört rá a depresszió és hiába próbált a hitébe kapaszkodni, az alattomos koronavírus minden reményét elvette. Talán éppen ezért határozott most úgy, hogy végrendeletet írt.

FRISS! Gólyahír: Meghan Markle és Harry herceg a második babájukat várják

Súlyos tünetei voltak

“Csupán pár órán múlott, hogy nem kerültem lélegeztetőgépre. Iszonyatosan rosszul voltam, fájtak az ízületeim, a tü­dőm és a szívem is. Már menni sem bírtam, és éreztem, hogy száll ki belőlem az élet. Két hét alatt kilenc kilót fogyta, úgyhogy mind lelkileg, mind fizikailag nagyon megviselt a betegség” – mondta a lapnak Pataky.

Megjósolták meddig fog élni

Az EDDA frontembere a LifeTV Ébredj velünk című műsora után a Borsnak elárulta: ő hat évvel ezelőtt, amikor vastagbélrákot diagnosztizáltak nála rákérdezett egy „látó” barátjánál, hogy meddig fog élni, és meg is kapta a választ. Saját bevallása szerint azóta több betegséget legyőzött, de a koronavírus végül rádöbbentette, hogy nem szentírás a 2031-es dátum, amit jósoltak neki. ” Az utóbbi öt évben végig itt lihegett a nyakamban a halál. Öt éven át cipeltem valamiféle karmikus csomagot, amiben jó pár betegség volt elrendelve nekem kezdve a ráktól a kutyafüléig – minden. Ennek a csomagnak az utolsó és egyben legtanulságosabb eleme volt a koronavírus – mondta a Borsnak Pataky Attila, aki tudni véli halála pontos dátumát, ám a koronavírusból való felépülését követően úgy döntött, jobb ha mindent elrendez.

Ez is érdekelhet: Gyász: meghalt a magyar mulatós zene legendás alakja

Pontosan tudja, mikor fog meghalni

„Az a helyzet, hogy pontosan tudom, hogy 85 éves koromban lépek majd ki ebből a testemből, mivel a látó barátaim ezt elárulták nekem. A koronavírus ugyanakkor megtanította, hogy ez történhet másképpen.” – mondta a lapnak a legendás zenész.

Ne hagyd ki! Dupla ünnep: ezért különleges Bódi Csabiéknál a Valentin-nap

A családtagjaira gondol

„Muszáj gondolnom azokra, akikért felelősséggel tartozom, vagyis a családtagjaimra, a zenésztársaimra és néhány szorosabb barátomra. Az ugyanis nem lehetséges, hogy miután én elhagyom ezt a testet, nekik bármiféle általam hitehagyott problémával kelljen szembesülniük. Nem kerülgetem a forró kását, kimondom, ahogy van: mindent lepapíroztam, mert nem szeretnék katyvaszt és vitás kérdéseket hagyni magam után. Ez megnyugvást adott” – árulta el Pataky Attila. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Pataky Attila, TV2