A LikeNews.hu is beszámolt róla, hogy az év elején Baranyi László is elkapta a koronavírust. A népszerű színész hiába vigyázott, hiába ki sem mozdul otthonról mégis megbetegedett. Baranyi László szerencsére meggyógyult, de sajnos a teljes felépülés még messze van.

Koronavírusos lett Baranyi László

Mint megírtuk Baranyi László elkapta a koronavírust.  A 93 éves színművészt rosszullétek gyötörték. Miután észrevette magán a tüneteket, felhívta a háziorvosát, aki elrendelte neki a tesztet, amely pozitív lett.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem tudja, hol kapta el

A Família kft. egykori nagypapájának fogalma sincs, hogyan kaphatta el covidot, hiszen nem jár sehova otthonról, nem találkozott senkivel. Erről már korábban is beszélt, az unokái is le vannak tiltva, nem látogatják őt a járvány alatt.

Kórházba is került

A legendás színész állapota olyannyira rosszabbodott, hogy kórházba is kellett mennie a fertőzés miatt, ám hazaengedték, azóta pedig otthonában próbál újra erőre kapni. KAPCSOLÓDÓ! Kórházba került a koronavírus miatt a Família Kft. 93 éves sztárja, Baranyai László

Még nem épült fel teljesen

„Reggelente többet köhécselek a kelleténél, valami irritálja a garatomat. Zavar, hogy a fülem is pattog, és az egyensúlyérzékem sincs rendben, a kórházban csak tapogatózva tudtam közlekedni. Most még a járványhelyzet miatt nem merek visszamenni az orvoshoz, várok vele, de egy kivizsgálást majd szeretnék. Ápolónőket meghazudtoló figyelemmel gondoskodik rólam Klára asszony. Egy dologban még lemaradása van, hogy a fürdetést nem csinálja olyan szakszerűen, mint a kórházban” – mesélte a Borsnak a színész.

Sokat fogyott

Baranyi László elárulta, hogy a betegség miatt tizenkét kilót ledobott és a karja utoljára kamaszkorában volt olyan vékony, mint most. Habár az utcára nem megy ki, de otthonában próbál mozogni, hogy mihamarabb újra megerősödjön. „Mellette két kilós, homokkal teli zsákkal gyúrok, később négy-öt kilós vasalóra cserélem. Csak nem akar engedni a vírus, de lábra kell állnom. Engem is megérintett a halál szele” – nyilatkozta a Família Kft. egykori sztárja.

Ezt szeretné csinálni a nyáron

A 93 éves színésznek konkrét terve van az idei nyárra: szeretné, ha a jó idős hónapokat az unokájával tudná tölteni. Továbbá a művész tervei között szerepel, hogy berúgjon és elénekelje, hogy „Ezt is megúsztam”.

Vérrögök maradtak a tüdején

A színész boldogsága nem lehet felhőtlen, mert hiába gyógyult meg sajnos szövődmények maradtak a betegség után. „Vérrögök maradtak a tüdőmben, gyógyszereket szedek, de talán jó úton haladok” – nyilatkozta Baranyi László. OLVASD EL EZT IS! Máig küzd a koronavírus egyik szövődményével a várandós Hódi Pamela

Hódi Pamela is szövődménnyel küzd

Habár Hódi Pamela tavaly szeptemberben esett át a koronavírus-fertőzésen, az influencer a mai napig küzd az egyik szövődménnyel, ugyanis tért vissza a szaglása rendesen. Pamela nemrégiben orvosnál is járt.

Orrsprayt kapott

Az orvos két orrsprayt is felírt Pamelának, ám egyelőre nem ismert egyetlen gyógymód sem, amely a Covid-19 ezen szövődményének kezelésén segítene. “Eddig nem nagyon beszéltem erről. Tegnap voltam fül-orr-gégészeten és elmondtam a doktornőnek..(…). Én szeptemberben lettem covidos. Az ízlelésem visszajött kb. két hét után, a szaglásom csak egy pillanatra” – mondta a várandós kismama az Instagram-sztorijában. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Baranyi László – Forrás: RTL Klub