Habár Hódi Pamela tavaly szeptemberben esett át a koronavírus-fertőzésen, az influencer a mai napig küzd az egyik szövődménnyel, ugyanis a mai napig nem tért vissza a szaglása rendesen. Pamela nemrégiben orvosnál is járt.

Orrsprayt kapott

Az orvos két orrsprayt is felírt Pamelának, ám egyelőre nem ismert egyetlen gyógymód sem, amely a Covid-19 ezen szövődményének kezelésén segítene. “Eddig nem nagyon beszéltem erről. Tegnap voltam fül-orr-gégészeten és elmondtam a doktornőnek..(…). Én szeptemberben lettem covidos. Az ízlelésem visszajött kb. két hét után, a szaglásom csak egy pillanatra” – mondta a várandós kismama az Instagram-sztorijában. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Sok illatot nem érez még

Pamela elmondta, hogy egyelőre nem érzi sem az öblítő illatát, sem a romlott hús szagát nem érzi – írja a Ripost. Hozzátette, hogy az intenzív szagokra pedig egy adott szagot érez. “Az intenzív szagokra pedig egy adott szagot érez az orrában. „Több hete tart. Nem tudok öblítőt választani, nem érzem a családtagjaim, az otthonom illatát. Semmit nem érzek. (…) és nincsen rá gyógymód. Kaptam egy szteroidos és egy sóoldatos orrspray-t. Eléggé el vagyok keseredve emiatt.” – mondta az influencer.

Nemrég költöztek

A LikeNews is megírta, hogy végre beköltözött álmai otthonába Hódi Pamela és családja! Maglódon vásároltak házat. A várandós influenszer nagyon elfáradt az elmúlt napokban, ugyanis rengeteg munka járt az új otthonnal, bútorokat vásároltak, majd a nagytakarítás is vissza volt a beköltözés előtt.

Tavasszal születik meg a kislányuk

A házaspárnak tavasszal születik meg a kislánya, ám az édesanya elárulta, hogy ezt a várandósságot nehezebben éli meg, mint az előzőt.  Pamela elmondta, hogy ennél a terhességénél sokkal fáradtabbnak érzi magát, valamint fáj a dereka, a térde és a sarka is. Hozzátette, hogy talán azért lehet ez, mert már 30 fölött van.

Nem fogják mutogatni

Pamela és Tóth Bence már abban is megegyeztek, hogy a kislányukat óvni fogják a média világától, de ez nem azt jelenti, hogy sosem fogják megmutatni, de csakis minimális szinten. Hozzátette, hogy korábbi hibáiból szeretne tanulni, úgy érzi most már tapasztaltabb és második gyermekét nem szeretné mutogatni.

EZ IS ÉRDEKELHETI!

Ezt nézze! Ilyen gyönyörű volt az esküvőjén Hódi Pamela

Már a nevet is eldöntötték

A szerelmesek már azt is eldöntötték, hogy fogják hívni a kislányukat, habár még nem árulták el, de nemrégiben Pamela az Instagramon kért segítséget a rajongóktól, hogy mondjanak neki neveket. “Nem jutunk dűlőre a lánynevek kapcsán. Ötlet valakinek? Hátha írtok olyat, amit még nem hallottunk vagy nem gondoltunk rá és nagyon megtetszik” – írta Pamela akkor a közösségi oldalán.

Korábban szakítottak

Pamela és Bence korábban szakítottak egymással, ám hamar kiderült, nem bírják egymás nélkül, így még a nyáron kiderült, hogy a páros visszatalált egymáshoz. Ezt követően azonban alaposan felpörögtek az események.

Kismamaként állt az oltár elé

„Én soha nem gondoltam volna, hogy kismamaként fogok valaha is férjhez menni, de ennek pont ez volt a varázsa. Pont emiatt volt gyönyörű az a pillanat, amikor ott vár a szerelmed, úgy, hogy a szívem alatt viszem a kisbabánkat, a gyermekünket”  – mondta a Fókusz műsorában korábban Pamela.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Hódi Pamela, Life TV