Annak ellenére, hogy kisfia tavalyi halála óta újabb sorscsapás érte L.L. Juniort és családját, ugyanis nemrég koronavírusban elhunyt imádott anyósa Egerszegi Judit színésznő ő mégis pozitívan tekint a jövőbe.

Várja a szentestét

A zenész napok óta készül a karácsonyra, a lakás tele van fényekkel és már a karácsonyfát is felállították a nappaliban.

Kisfia az édesanyjánál lesz

December 24-én Junior párjával Kingával, kislányukkal Lilivel és apósával Körtvélyessi Zsolttal fog ünnepelni, míg kisfia Lacika az édesanyjánál lesz, ugyanis így állapodtak meg.

Másnap jön hozzá Lacika

„Karácsony első napján aztán jön haza a fiam is. Idén nem utazunk sehova, itthon leszünk. Nem megyünk az édesanyámhoz és a menedzseremhez sem, a tiltás feloldása ellenére sem szeretnénk kockáztatni” – mondta L.L. Junior a Borsnak. A zenész hozzátette, hogy a legfontosabb, hogy vigyázzunk egymásra.

Nemrég vesztette el anyósát

Junior anyósa Egerszegi Judit néhány hete hunyt el koronavírus-fertőzésben. A színésznő férjét, lányát és az énekest egyaránt megrázta a tragédia.

Cukorbeteg volt

A színésznő 67 éves volt. Egerszegi Judit cukorbeteg volt, kórházba került vizesedéssel, ahol kiderült, hogy ő is elkapta a koronavírust.

Romlani kezdett az állapota

A színésznőt a Szent László Kórházba szállították, majd lélegeztetőgépre került, mert az állapota annyira megromlott.

EZ IS ÉRDEKELHET!

L.L. Junior volt párjának újra át kellett élnie fiúk halálának pillanatait – összetört a helyszíni szemlén

Kiemelt kép: Lesi László L.L. Junior