Mint ahogyan arról a LikeNews is beszámolt a közösségi oldalán osztott meg egy hosszabb hangvételű bejegyzést Nádai Anikó, amelyből kiderül, hogy a csinos műsorvezetőt meg fogják műteni, ugyanis egy súlyos betegség támadta meg a szervezetét.

Sokat gondolkodott rajta, hogy megossza-e a történetét

“Sokat gondolkoztam megírjam-e ezt a posztot. Mint tudjátok ez az év nem kímél….Pozitív vagyok és szeretnék is maradni. Próbáltam és próbálom felhívni a figyelmet az egyik legalattomosabb betegségre, annak megelőzésére, hogy el kell menni szűrésekre, hiszen ha időben észlelik az esetleges problémát akkor még van esély a gyógyulásra.
Még ebben a kaotikus helyzetben is mindent meg kell tenni. Holnap meg fognak műteni. Nem volt tünet és nem is gondoltam arra, hogy velem is megtörténhet. Meg fogok gyógyulni, tudom, időben vagyok, mégis félek. Nem sajnáltatni akarom magam! Segíteni szeretnék! Ha már egy valakihez eljut az üzenetem, megérte…” 
– írja a posztjában a tévés.

Kapcsolódó:

Újabb pofon a sorstól – Betegségéről vallott Nádai Anikó, azonnal műteni kell, már a kórházban van

Nem kíméli ez az év

Mint ismert Anikó nagyon nehéz időszakon van túl, ugyanis tavasszal elvseztette az édesanyját s bár úgy tűnt kezd minden helyrejönni most mégis újabb nehézséggel kell megküzdenie a műsorvezetőnek.

Nem hagyja el magát

Anikó a Blikk megkeresésére már korábban elmondta, hogy nem hagyhatja el magát, hiszen édesanya. – Az biztos, hogy ilyenkor minden átértékelődik, a tárgyak, a dolgok értéktelenné válnak. Nem értettem, miért velünk történik ez. Az egy nagyon fontos üzenet mindenkinek: ha bármilyen, akár csak aprócska jele is van annak, hogy valami nincs rendben az ember egészségével, akkor azonnal ki kell vizsgáltatnia magát – nyilatkozta korábban lapnak Nádai.

Nem volt előjele a betegségnek

Anikó a közzétett bejegyzésében azt írta hogy a betegségének semmi előjele nem volt, azonban a szervezete így utólag belegondolva mégis csak folyamatosan jelezte, hogy valami nem stimmel. Hullott a haja, bőrproblémái voltak, illetve egyéb egészségügyi gondokkal is küzdött. Érezte, hogy valami nincs rendben, ezért több kivizsgálásra is elment hogy kiderüljön, mi lehet a baj.

Méhnyakrák miatt kellett műteni

Nem sokkal később a műsorvezető elárulta, a méhnyakrák miatt kellett kés alá feküdnie. A műtét után pedig a azt RTL Klub Reggeli műsorában beszélt a történekről: „Ami a legmeglepőbb számomra, hogy minden szinte második nő hasonló helyzetben van, mint én. És ez szerintem borzasztó. És ami a legfontosabb persze, hogy jól vagyok. Ez egy *konizációs műtét volt, mindenkinek mondom, hogy ettől nem kell félni. Ez a méhnyakrákkal kapcsolatos dolog, amiről szó van. Persze, rettenetesen megijedtem én is az elején, rettenetesen féltem. Most várjuk majd a szövettannak az eredményét, akkor majd kiderül, mi lesz” 

Nem voltak tünetei

„Ami a legfontosabb ebben a történetben, hogy nem volt tünetem, hogy beadattam magamnak a védőoltást, és mindennek ellenére egy sima, általános rákszűrésre mentem el, ott ismerték fel a problémát. Azt tudni kel, hogy én körülbelül fél évvel ezelőtt veszítettem el az édesanyámat, daganata volt neki, nem ez a típus, viszont azt mondom, hogy ha ez időben fel lett volna ismerve, lehet, hogy a mai napig velem lenne, meg az unokájával.”

Megvan a szövettan eredménye

A műsorvezető néhány perccel ezelőtt közösségi oldalán arról posztolt, hogy megérkezett a szövettan eredménye is, amiből kiderült: a műtét sikeres volt. „Megjött a szövettan eredménye. Nagyon boldog vagyok. A műtét sikeres volt! Hálás vagyok mindenkinek aki gondolt rám és szurkolt értem!” – írta posztjában Anikó.

Kiemelt kép: Nádai Anikó