Mint ahogyan arról a LikeNews is beszámolt a közösségi oldalán osztott meg egy hosszabb hangvételű bejegyzést Nádai Anikó, amelyből kiderül, hogy a csinos műsorvezetőt meg fogják műteni, ugyanis egy súlyos betegség támadta meg a szervezetét.

Sokat gondolkodott rajta, hogy megossza-e a történetét

“Sokat gondolkoztam megírjam-e ezt a posztot. Mint tudjátok ez az év nem kímél….Pozitív vagyok és szeretnék is maradni. Próbáltam és próbálom felhívni a figyelmet az egyik legalattomosabb betegségre, annak megelőzésére, hogy el kell menni szűrésekre, hiszen ha időben észlelik az esetleges problémát akkor még van esély a gyógyulásra.
Még ebben a kaotikus helyzetben is mindent meg kell tenni. Holnap meg fognak műteni. Nem volt tünet és nem is gondoltam arra, hogy velem is megtörténhet. Meg fogok gyógyulni, tudom, időben vagyok, mégis félek. Nem sajnáltatni akarom magam! Segíteni szeretnék! Ha már egy valakihez eljut az üzenetem, megérte…” 
– írja a posztjában a tévés.

Nem kíméli ez az év

Mint ismert Anikó nagyon nehéz időszakon van túl, ugyanis tavasszal elvseztette az édesanyját s bár úgy tűnt kezd minden helyrejönni most mégis újabb nehézséggel kell megküzdenie a műsorvezetőnek.

Nem hagyja el magát

Anikó a Blikk megkeresésére már korábban elmondta, hogy nem hagyhatja el magát, hiszen édesanya. – Az biztos, hogy ilyenkor minden átértékelődik, a tárgyak, a dolgok értéktelenné válnak. Nem értettem, miért velünk történik ez. Az egy nagyon fontos üzenet mindenkinek: ha bármilyen, akár csak aprócska jele is van annak, hogy valami nincs rendben az ember egészségével, akkor azonnal ki kell vizsgáltatnia magát – nyilatkozta korábban lapnak Nádai.

Nem volt előjele a betegségnek

Anikó a közzétett bejegyzésében azt írta hogy a betegségének semmi előjele nem volt, azonban a szervezete így utólag belegondolva mégis csak folyamatosan jelezte, hogy valami nem stimmel. Hullott a haja, bőrproblémái voltak, illetve egyéb egészségügyi gondokkal is küzdött. Érezte, hogy valami nincs rendben, ezért több kivizsgálásra is elment hogy kiderüljön, mi lehet a baj.

Türelmet kér

A Blikk egyébként megkereste Anikót, ám türelmet kért. Szeretne túl lenni a műtéten, s ha minden rendben lesz, akkor történetének elmesélésével szeretné minél több nő figyelmét felhívni a folyamatos szűrővizsgálatok fontosságára.

Mindenki támogatja

Anikóna, miután közzétette a posztját rengeteg írtak és támogatásukról biztosították. A sztárvilág képviselői közül is sokan írtak lelkesítő üzeneteket a műsorvezetőnek, köztük Iszak Eszti, Horváth Gréta – akiről tudni lehet, hogy nagyon jó barátságot ápol Anikóval – Lakatos Márk, Ábel Anita és még sokan mások mind mind jókivánságokkal árasztottak el Anikó oldalát.

Tegnp elmondta: már túl van a műtéten

Szintén itt a LikeNews hírportálon írtuk meg, hogy Anikó túl van a műtéten.

Méhnyakrák miatt kellett műteni

Anikó ma este ismét jelentkezett a közösségi oldalán, a sokkoló bejegyzésből pedig kiderült, a műsorvezetőt méhnyakrák miatt kellett megoperálni. „Leírhatatlan mennyi üzenetet, törődést és kedvességet kaptam Tőletek! Hálás vagyok és elképzelni nem tudjátok milyen sokat jelent! ❤️ Tartozom annyival, hogy tájékoztatlak Titeket a jelenlegi helyzetről, amit majd később, ha kicsit össze szedtem magam megteszek részletesen egy videó formájában is.
Túl vagyok a műtéten, már itthon vagyok, méhnyakrák miatt kellett ezt a beavatkozást megcsinálni. Szerencsére ha minden igaz, még időben sikerült felismerni. Most a szövettan eredményét várjuk. De bízom a legjobbakban.
Kizárólag azért posztoltam ki az én történetem, mert szeretnék mindenkit ösztönözni arra, hogy járjon el rákszűrésre! (És a betegség nem csak ezen típusra gondolok!) Vigyázzatok magatokra
! ❤️” – írta bejegyzésében Anikó.

Kiemelt kép: Nádai Anikó