Habár Jolly és szerelme Barbara boldog párkapcsolatban élnek, sokszor kerülnek támadások kereszttüzébe a nagy korkülönbség miatt, valamint sokszor előfordul, hogy mindkettőjüknél bepróbálkoznak idegen nők és férfiak. A pár kapcsolatát azonban ez sem tudja tönkretenni.

Életben tartják a lángot

Jolly és szerelme Barbara szinte minden idejüket együtt töltik, de természetesen így is kellenek olyan apró dolgok, amelyek a lángot életben tartják. „Igenis sokat kell dolgozni a kapcsolaton, fontos, hogy odafigyeljünk a másikra. Azt vallom, hogy egy férfinak a tenyerén kell hordoznia a nőt. Én mindent megteszek azért, hogy Barbival éreztessem, mennyire szeretem” – mesélte Jolly a Borsnak. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Sokszor meglepi

Az énekes elárulta, hogy nincs olyan nap, hogy ne lepné meg a szerelmét valamilyen aprósággal, virággal, vagy esetleg csokoládéval, vagy valamilyen gesztussal fejezi ki, hogy mennyire szereti őt. Jolly van, hogy ágyba viszi a reggelit Barbarának.

Nem foglalkoznak a rosszindulatú emberekkel

Többször is megesett, hogy rosszindulatú kommentelők áldozatává vált Barbara, akik megvádolták a fiatal lányt, hogy nem is szereti az énekest, valamint a korkülönbség miatt is sok bántás éri őket. ” Már nem foglalkozok ezzel, mert felesleges dolognak és időpocsékolásnak tartom. Ha valakinek nem tetszik a zenénk vagy az, amit csinálunk, akkor ne kövessen minket. Egyébként ilyenkor mindig eszembe jut a mondás, mi szerint: „Ha nincsenek irigyeid, valamit rosszul csinálsz” – folytatta a zenész a lapnak.

Barbaránál is próbálkoznak a férfiak

Jolly elmondta, hogy olykor a kedvesénél is bepróbálkoznak a férfiak, de közöttük ez sem okoz problémát, általában ezeket az üzeneteket együtt olvassák el és jókat nevetnek rajtuk.

Nem csalnák meg egymást

Jolly és szerelme nem csalná meg egymást. ” Egyébként is minden percünket együtt töltjük, még ha akarnánk, sem tudnánk megcsalni a másikat, persze eszünk ágában sincs ilyesmit tenni!” – nyilatkozta Jolly. EZT IS OLVASD EL! A közösségi oldalán üzent a gyerekeinek Fekete Dávid, közben a családja napok óta nem éri el az énekest

Nincsenek titkaik

Jolly azt is elárulta, hogy semmit sem titkolnak egymás elől Barbarával, épp ezért párja is sokszor belenéz a telefonjába és ő is megteheti ugyanezt. „Barbi sokszor belenéz a telefonomba és én is bármikor megtehetem ezt. Nekünk nincsenek titkaink egymás előtt. Minket egymásnak teremtettek. Mindegy, hogy milyen kihívásokkal kell szembenéznünk, bármit meg tudunk beszélni. A mi kapcsolatunkat nem tette tönkre a bezártság, éppen ellenkezőleg: minden nappal egyre jobban szeretjük egymást! Az egész napot együtt töltjük, soha nem unjuk meg a másikat. Az ember folyamatosan változik, így mindig felfedezünk valami új és érdekes dolgot” – zárta le mulatóssztár.

Okos is

A LikeNews.hu hírportál is beszámolt róla, hogy a 22 éves Barbara most januárban végzett a Nyíregyházi Egyetemen gazdálkodás és menedzsment szakon. A fiatal lány elmondta, hogy nagyon örül, hogy sikerült megszereznie a diplomáját. A jogi egyetemre is jár, már a harmadik évet tapossa, így hamarosan a doktori címet is megszerzi.

Jolly édesapja

A LikeNews is beszámolt róla, hogy Jolly édesapja igencsak nehéz körülmények között élt, gy fűtetlen és áram nélküli lakásban, állandó munkája nincsen egy korábbi sérülése és szenvedélybetegsége miatt. Jolly sokszor próbált a férfinak segíteni, ám hiába kapott mindenféle segítséget nem tudott leállni.

Nem rajta fog múlni a jó viszony

Jolly tavaly elárulta, hogy kibérelt egy új lakást édesapjának, aki megígérte, hogy leáll az ivással, valamint a karácsonyt is együtt töltötték és Sanyi bácsi az unokájával is találkozhatott. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Tarcsi Zoltán azaz Jolly és Barbara – Forrás: Youtube-videó