Megszabadult az eljegyzési ruhájától Dér Heni. Az énekesnő jelenleg élete legboldogabb időszakát éli: nemrégiben férjhez ment, valamint párjával első közös gyermeküket várják. Heni azonban korábban valaki másnak volt a jegyese, de abból a kapcsolatból végül nem lett házasság. A várandós anyuka most úgy döntött megválik a régi emléktől.

Jó célra megy

A mai napon szombaton debütált a Viasat6-on az Antikhősök című műsor, amelyet Szabó Kimmel Tamás vezet, társa pedig Megyesi Balázs műtárgyszakértő. A páros ismert emberek által felajánlott tárgyakat próbálnak minél jobb pénzért eladni, a befolyt összegből pedig egy az adományozó szívéhez közelálló alapítványt támogatnak. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Részlet a műsorból

Egyszer viselte

„Ez az expárommal való eljegyzésünkön viselt eljegyzési ruhám. Egyszer vettem fel, sokat jelentett nekem, természetesen a múltat elengedtem, és örülök, hogy Gergő van mellettem” – mondta Heni a Borsnak. EZ IS ÉRDEKELHET! Elárulta: így készül a szülésre Dér Heni

Nemrég házasodtak össze

Heni és párja, Gergő egyébként nemrégiben mondták ki a boldogító igent egymásnak. Sajnos a járványhelyzet miatt az énekesnő szülei nem lehettek jelen, de tervezik, hogy a kisfiúk megszületése után, valamint amint a koronavírus-helyzet javul még egy lagzit tartanak.

Maszkot viseltek

Az esküvő ideje alatt az összes meghívott maszkot viselt, hogy betartsák a szükséges óvintézkedéseket a járványhelyzetben. Mivel Heni édesapja nem lehetett jelen, ezért húga kapta a megtisztelő feladatot, hogy az énekesnőt az oltárhoz kísérje. Egyébként mindannyian vicces maszkokat viseltek: „Az enyémen „Igen” felirat volt, a húgomén pedig egy kérdés: „Iszunk?” Vicces volt így bevonulni egymás mellett, mert olyan volt, mintha az ő kérdésére lenne igen a válaszom. Gergő maszkja is humorosra sikerült” – mesélte Heni a lapnak, aki csak addig szabadult meg a védőeszköztől, amíg a férjét megcsókolta” – nyilatkozta korábban Heni. OLVASD EL EZT IS! Kiderült, mi lesz Dér Heni születendő kisfiának a neve

Nehézségek után jön a baba

Dér Heni október végén jelentette be, hogy vetélése után szülői örömök elé néznek a párjával. “Nagyon vártuk a babát, de nem sejtettük, hogy ilyen hamar összejöhet. (…) A legnagyobb kérdés az volt bennem, hogy merjek-e örülni. Az első terhességemnél sírtam a boldogságtól, ami nem tartott sokáig. Nem meglepő, hogy másodjára aggódtam, nehéz volt így lelkesedni” – nyilatkozta Heni egy hetilapnak néhány hónapja.

Jogi lépések

Közösségi oldalait ugyanis időről időre elárasztják a gyűlölködő kommentek. Ezért úgy döntött, jogi útra tereli a legfelkavaróbbakat. „Nem úgy terveztem, hogy ezzel kell majd foglalkoznom életem legszebb és legboldogabb időszakában, de olyan kommenteket is kapok, amelyeket el kell kezdeni komolyan venni. Az én és a gyermekem halálát kívánják, szidják az édesanyámat és egyre csak jönnek a gyűlölködő, nyomdafestéket nem tűrő megnyilvánulások. Mindenkinek lehet véleménye, de nem így, ilyen formában, stílusban!”

Menti a kommenteket

„Utánajártam mit lehet tenni, ismerem már a jogi utat. Most lementem az ilyen jellegű kommenteket, majd törlöm és tiltom az illetőt. Gyűjtöm ezeket a megnyilvánulásokat és ha végleg betelt a pohár jogi útra terelem a dolgot. Muszáj foglalkozni ezzel a problémával, a social bullying létező jelenség, mindenkit érinthet! Bízom benne, hogy ha most megpróbálunk megálljt! parancsolni ennek, akkor sikerül visszaszorítani mindezt” – mesélte néhány hónapja a Sláger Reggel műsorvezetőinek Dér Heni. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Dér Heni – Forrás: Youtube-videó