Tóth Gabi a www.csalad.hu oldalon számolt be róla, hogy kislánya születése óta egy autoimmun betegséggel küzd. Gabi mostanáig nem sokat beszélt a betegségéről, amelyet Hannaróza születése után diagnosztizáltak nála.

Felborult a hormonháztartása

Nem említettem korábban, és semmilyen interjúban nem hangzott el, hogy a szülést és szoptatást követően sajnos kiderült: a hormonháztartásom felborulásának következtében lett egy autoimmun betegségem, aminek a neve Hashimoto” – mesélte a bejegyzésben Gabi, amire a Metropol bukkant rá. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Mesélt a betegségről

“Ez egy pajzsmirigybetegség, ami autoimmun gyulladást indít el, ezzel károsítva a pajzsmirigyet, alulműködéshez, ritkábban túlműködéshez vezethet. Egyelőre nálam az utóbbi van, de ez az esetek többségében egyszer csak megfordul” – folytatta az énekesnő.

Húsvétkor beoltották

A blogbejegyzésből kiderül, hogy Gabi állapota miatt csakis Moderna, vagy Pfizer-vakcinát kaphat. Az énekesnő húsvétkor kapta meg az oltását. “A feltámadás ünnepén én is esélyt kapok arra, hogy végre „feltámadjak” és magam mögött hagyva ezeket a szorongással teli hónapokat végre újra alkotni, zenélni, ÉLNI tudjak” – írta akkor Gabi.

Korábban az Instagram-oldalán is mesélt róla

Gabi korábban az Instagram-oldalán is megszólalt a betegségéről. “Nekem van egy pajzsmirigy gyulladásos autoimmun betegségem emiatt már nagyon várom, hogy beoltsanak. A Pfizer vagy a Moderna vakcinákra várok, bízom benne, hogy hamarosan behívnak” – válaszolta akkor egy rajongói kérdésre az énekesnő. OLVASD EL EZT IS! A koronavírus elleni oltásra vár Tóth Gabi – betegsége miatt mindenképpen szeretné megkapni

Kemény időszakon vannak túl

Mint ahogyan azt a LikeNews.hu is megírta pokoli nehéz időszakon van túl Tóth Gabi és a családja. Az énekesnőék ugyanis néhány hónapja átestek a koronavíruson. Gabi mellett a kislánya, Hannaróza és az édesanyja, Erika is elkapta a betegséget, ráadásul mindannyiuknak komoly tüneteik voltak.

Az egész család megfertőződött a koronavírussal

– Minket is elért a COVID, az egész család megfertőződött. Lelkileg nagyon megviselt, pláne az a része, hogy az egyéves kislányom még sosem volt beteg. Ez volt az első, hogy anyaként ezt megtapasztaltam, ráadásul akkor volt Hanni első születésnapja is, amit betegen ünnepeltünk. Nehéz volt – mondta könnyek között Gabi a Családvarázs című műsorban tavaly év végén.

Itt kapták el a betegséget

Gabiék a vírust férje, Gábor pótanyukájától kapták el, amikor vendégségben voltak a családnál, nem is sejtették, hogy beteg. EZ IS ÉRDEKELHET! Hoppá: kiderült, hogy Krausz Gábor melyik testrészét imádta Tóth Gabi az első pillanattól fogva

Kislánya fertőződött meg először

“Hanni fertőződött meg legelőször. Rossz volt a kedve, étvágytalan, lázas volt, azt gondoltuk első körben, átlagos bababetegség. Két napra rá elmúlt a láza, majd újra felment, valószínűleg felülfertőződött, ezért antibiotikum kellett. Nagy érvágás volt ez, mert nem akartam ilyen erős gyógyszereket adni a kislányomnak, de az orvos mondta, hogy nem szabad kockáztatni, szükség van a kezelésekre” – mondta Gabi néhány hónapja, aki még otthon is maszkot viselt, ám mindhiába.

Férje tünetmentes volt

“Gáborom tünetmentesen vészelte át, valószínűleg el sem kapta, végig negatív teszteket produkált. Édesanyámat és engem döntött le a lábunkról”. KAPCSOLÓDÓ! Tóth Gabi elárulta: Ez volt neki a legnehezebb mialatt koronavírusos volt – fotó

A poklok poklát élte át

“Iszonyat izomfájdalommal, gyengeséggel, furcsa, eddig sosem érzett testi tünetekkel jelentkezett a betegség, Olyan volt, mintha egy forró vascsövet a gerincemre illesztettek voltak, és lángolnának belül a csontjaim… Ez nagyjából két napig tartott. Anyukám szédült, fájt a feje, égett a szeme. Mindkettőnknek elment az ízlelése és a szaglása, ez egyfajta furcsa szájízzel is járt, émelyegtünk napokig” – mesélte az énekesnő, akit érzelmileg is megviselt a betegség időszaka. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Tóth Gabi – Forrás: TV2