Szeretné megkapni hamarosan a koronavírus elleni oltást Tóth Gabi! Az énekesnő nem szeretne kockáztatni, valamint ők már egyszer átestek a koronavíruson a családjával, így pontosan tudja, hogy azt a szenvedést nem szeretné többször átélni.

Pajzsmirigy betegsége van

Gabi az Instagram-sztorijában egy rajongói kérdésre válaszolt az oltással kapcsolatban, ahol elmondta, hogy melyik oltásokra vár, valamint azt is, hogy milyen betegsége van. „Nekem van egy pajzsmirigy gyulladásos autoimmun betegségem emiatt már nagyon várom, hogy beoltsanak. A Pfizer vagy a Moderna vakcinákra várok, bízom benne, hogy hamarosan behívnak”. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kemény időszakon vannak túl

Mint ahogyan azt a LikeNews.hu is megírta pokoli nehéz időszakon van túl Tóth Gabi és a családja. Az énekesnőék ugyanis nemrégiben átestek a koronavíruson. Gabi mellett a kislánya, Hannaróza és az édesanyja, Erika is elkapta a betegséget, ráadásul mindannyiuknak komoly tüneteik voltak.

Az egész család megfertőződött a koronavírussal

– Minket is elért a COVID, az egész család megfertőződött. Lelkileg nagyon megviselt, pláne az a része, hogy az egyéves kislányom még sosem volt beteg. Ez volt az első, hogy anyaként ezt megtapasztaltam, ráadásul akkor volt Hanni első születésnapja is, amit betegen ünnepeltünk. Nehéz volt – mondta könnyek között Gabi a Családvarázs című műsorban tavaly év végén.

Gabiék korábban teszteltették magukat

Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta koronavírusra tesztelték Tóth Gabit és a férjét, Krausz Gábort. Az énekesnő akkor megkönnyebbülten osztotta meg, hogy negatív lett a tesztje, ám sajnos végül mégsem tudták elkerülni a bajt.

Itt kapták el a betegséget

Gabiék a vírust férje, Gábor pótanyukájától kapták el, amikor vendégségben voltak a családnál, nem is sejtették, hogy beteg. EZ IS ÉRDEKELHET! Hoppá: kiderült, hogy Krausz Gábor melyik testrészét imádta Tóth Gabi az első pillanattól fogva

Kislánya fertőződött meg először

– Hanni fertőződött meg legelőször. Rossz volt a kedve, étvágytalan, lázas volt, azt gondoltuk első körben, átlagos bababetegség. Két napra rá elmúlt a láza, majd újra felment, valószínűleg felülfertőződött, ezért antibiotikum kellett. Nagy érvágás volt ez, mert nem akartam ilyen erős gyógyszereket adni a kislányomnak, de az orvos mondta, hogy nem szabad kockáztatni, szükség van a kezelésekre – mondta Gabi, aki még otthon is maszkot viselt, ám mindhiába

Férje tünetmentes volt

– Gáborom tünetmentesen vészelte át, valószínűleg el sem kapta, végig negatív teszteket produkált. Édesanyámat és engem döntött le a lábunkról. KAPCSOLÓDÓ! Tóth Gabi elárulta: Ez volt neki a legnehezebb mialatt koronavírusos volt – fotó

A poklok poklát élte át

– Iszonyat izomfájdalommal, gyengeséggel, furcsa, eddig sosem érzett testi tünetekkel jelentkezett a betegség, Olyan volt, mintha egy forró vascsövet a gerincemre illesztettek voltak, és lángolnának belül a csontjaim… Ez nagyjából két napig tartott. Anyukám szédült, fájt a feje, égett a szeme. Mindkettőnknek elment az ízlelése és a szaglása, ez egyfajta furcsa szájízzel is járt, émelyegtünk napokig – mesélte az énekesnő, akit érzelmileg is megviselt a betegség időszaka.

Nehéz éjszakáik voltak

– Nehéz éjszakáink voltak. Ez a betegség olyan, mint egy lidérc. Lelkileg és mentálisan volt nehéz, én a betegség alatt öt kilót fogytam – árulta el Gabi, aki azóta édesanyjával együtt legyőzte a vírust.

Kislánya adott neki erőt

– Erőt adott, hogy el kell látni, neki jól kell lennie, nem is foglalkoztunk azzal, velünk mi van. Szóba sem jöhetett, hogy kidőljek, hogy ne tudjak felkelni, pedig volt olyan pont, amikor azt éreztem, nem tudok kikelni az ágyból. De tudtam, hogy Hanninak most nagyobb szüksége van rám, mint valaha, mondta el Gabi el műsorban.

Meggyanúsították, hogy nem is volt koronavírusos

Szintén itt a LikeNews.hu hírportálon számoltunk be róla, hogy a közösségi oldalakon rengeteg támadás éri Tóth Gabit, ugyanis sokan nem hiszik el, hogy az énekesnő és a családja valóban átestek a koronavíruson, többen azzal vádolják, hogy hazudott a betegségről. KAPCSOLÓDÓ! Meggyanúsították Tóth Gabit, hogy nem is volt koronavírusos – az énekesnő reagált az őt ért vádakra

Reagált a vádakra

Habár sok pozitív kommentet és támogatást is kapott Gabi, miután elmesélte a kálváriájukat, hogy a családjával megbetegedtek, de sokan nem hiszik el, hogy valóban így történt. Gabi akkor ezekre a vádakra reagált az Instagram sztorijában. “Amikor azt olvasom, hogy hazudtuk csak a Covidot, és fizettek nekünk érte…Csak annyit üzennék ezeknek az embereknek, hogy soha nem kívánom senkinek azt a két hetet, amit átéltünk” – mondta Gabi. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Tóth Gabi – Forrás: TV2