Kárász Róbert nem kaphatta meg a koronavírus elleni oltás második adagját. Mint megírtuk a tévést szintén ledöntötte a betegség nem sokkal azután, hogy az első oltását megkapta, ám úgy tűnik a másodikra még várni kell neki.

Oltás után fertőződött meg

Kárász Róbert azt követően betegedett meg a koronavírussal, hogy megkapta az oltását. A műsorvezető tíz nappal azt követően kezdte el a koronavírus tüneteit produkálni, hogy megkapta az oltását. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Gyötrő tünetek

Rengeteg gyötrő tünet jelentkezett nála, erről ő maga számolt be: Tünetek: kínzó ízületi és izomfájdalmak, fejfájás, szag- és ízlelésvesztés, köhögés… a többit hagyjuk is” 

Nagyon rosszul érezte magát

„Iszonyatosan rosszul érzem magam. Nem vagyok egy nyavalygós ember, jól bírom a strapát, de be kell vallanom, éjjel halálfélelmem volt” – árulta el a műsorvezető a megbetegedése után, aki nagyon komoly ízületi fájdalmakkal is küzdött a betegség során. OLVASD EL EZT IS! Csalók éltek vissza Kárász Róbert fotóival: érzelmileg és anyagilag is becsapták a szerencsétlenül járt nőket

Volt időpontja a második oltásra

A tévés az Instagram-oldalán számolt be róla, hogy volt időpontja a második oltására április hetedikére, ám végül nem kapta meg a vakcinát. „„Hivatalosan ma kellett volna megkapnom a 2. oltást (az elsőt március 8-án kaptam), de közben koronavírusos is voltam (március 15-én jelentkeztek az első tünetek). Marad a kérdés: kapok-e 2. oltást, és ha igen, mikor?” – írta a posztjában Kárász Róbert.

Íme, a fotó

Nemrég elvesztette egy barátját

A LikeNews.hu is beszámolt róla, hogy a tévés nemrégiben szomorú hírt tett közzé, ugyanis elhunyt az egyik barátja. A bejegyzésből nem derül ki, mi volt a halál oka, csak annyit lehet tudni, hogy Kárász Róbert barátja beteg volt. KAPCSOLÓDÓ! Gyászol a koronavírust éppen csak leküzdő Kárász Róbert

Élni akart

“Tudom, hogy az utolsó hónapokban, hetekben és órákban is itt akartál maradni velünk. Függetlenül attól, hogy minden egyes talalkozásunkkor éreztem, hogy a kezed gyengébben szorít, hogy lassabban ölelsz át, és máshogy nézel a szemembe.
Emlékszel barátom? Jó pár évvel ezelőtt elindítottál egy számlálót a telefonodon. Viccből azt találtuk ki, hogy ez a mi hadműveletünk része, ami majd egyszer életbe lép. Mindenki azt kérdezte, hogy mi is ez a hadművelet? Miről szól? Mikor lép érvénybe? Mi meg csak mosolyogtunk, összekacsintottunk es nem beszéltünk róla. Nem is beszélhettünk, hiszen egy titkos hadműveletnek pont ez a lényege, hogy titkos. Mindenkinek csak azt hajtogattuk az elmúlt években, hogy a hadművelet közeleg, és hogy nagyon meglepő lesz mindenkinek….”

“Nekünk itt a földön, nélküled, most sokkal lassabban”


“Hát barátom… Nem tudom, hogy bármikor is leállítottad-e a számlálót, vagy évek óta pörögtek a másodpercek a háttérben, észrevétlenül, csendben… De az biztos, hogy a hadműveletet el sem kezdtük még, így aztán be sem fejeztük. Várat magára.
Persze az idő telik. Nekünk itt a földön, nélküled, most sokkal lassabban. De minden egyes másodperccel, órával, nappal és héttel, amit magunk mögött hagyunk, mint a megtett métereket és megtett utat, egyre közelebb kerülünk hozzád.”

“Találkozni fogunk”

“Drága Barátom! Pörögjön hát az a számláló és most már ne állítsd meg. Találkozni fogunk! És akkor együtt fogjuk bizonyítani és megmutatni mindenkinek, hogy igen is volt titkos tervünk. Mert a hadművelet, amit kitaláltunk, amiben olyan sokan kételkedtek, amit néhányan még meg is mosolyogtak… folytatódik! Nem áll meg! A számláló pörög! Az idő fogy! Találkozunk barátom!” – írja a szívszorító bejegyzésben Kárász Róbert. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Kárász Róbert – Forrás: ATV