Elstartolt a TV2 maszkos műsorának második showja, a Nicsak, ki vagyok, amelyben két sztárokból álló csapat próbálja meg kitalálni, kik lehetnek a jelmezek mögött.

Mindenki ezt nézi most!

A sztárcsapatok

Az idei évadban – mint ahogyan azt korábban a LikeNews is megírta – változott a sztárcsapatok összetétele, ugyanis az egyik triót Ábel Anita vezeti, Csonka Andrással és Király Viktorral, míg a másik csapat Kajdi Csaba, azaz Cila irányítása mellett Pápai Jocival, illetve Mádai Viviennel igyekszik megfejteni a rejtélyeket. A műsorvezető pedig ezúttal is Tilla.

TOVÁBBI CELEBHÍREKET ITT TALÁLSZ!

Az első leleplezés

Az első kör végén az Apácáról került le a maszk, a jelmez alatt pedig mindenki hatalmas meglepetésére Stoh András rejtőzött. Ábel Anitáék csapata a leleplezés után össszetört, mert végig biztosak voltak benne, hogy Feke Pál lesz a maszk alatt, Kajdi Csabáék azonban ezzel újabb pontot zsebeltek be, mert ők bizony bedobták Stohl András, mint végső tippet.

Stohl, mint az Apáca

Interjú Bucival

Ez követően a TV2 honlapján Stohl András megosztotta élményeit a Nicsak, ki vagyok? második adásából. Elárulta, hogy mi volt számára a legnagyobb kihívás, és mit élvezett a legjobban. Magassarkúban lépett fel, hogy még jobban megnehezítse mindenki dolgát és ne tudják kitalálni, hogy ő van a jelmezben.

A második leleplezés

A második kör végén a Kalózról került le a maszk, ami alatt nem más lapult, mint Pataky Attila. Ábel Anita kishíján sokkot kapott, ugyanis ő be is mondta Pataky nevét, ám Király Viktor lebeszélte, emiatt pedig újabb pontot buktak.

Az utolsó leleplezés

Utolsóként az Egérke maszkja került le, aki kapcsán eléggé megoszlottak a vélemények a sztárcsapatok között. A jelmez alatt pedig nem más lapult, mint Demcsák Zsuzsa. Ezzel a leleplezéssel pedig Ábel Anitáék is végre szereztek pontot, ugyanis ők már az első kör óta állították, hogy Demcsák Zsuzsát rejti a maszk.

Kiemelt kép: Nicsak, ki vagyok – TV2