Kórházban kezelik a legendás énekest, Balázs Fecót.

Súlyos az állapota

Retro Rádióban jelentette be a műsorvezető, Várkonyi Attila, hogy Balázs Fecó kórházban van és súlyos az állapota. Az is elmondta, hogy Fecó családjának engedélyével tudatták a rajongókkal és a hallgatókkal a hírt. Mindenkit arra kért, együtt gondoljunk a zenészre, hogy jobbra forduljon az állapota. Arról nem beszélt a rádiós, hogy a zenészlegenda elkapta-e a koronavírus-fertőzést vagy sem.

A LEGFRISSEBB CELEBHÍREKET ITT TALÁLOD!

Nemrég még a Sztárban Sztár műsorában lépett fel

Balázs Fecó néhány héttel ezelőtt a Sztárban Sztár színapdán lépett fel, erről itt a LikeNews-on is beszámoltunk. Mint megírtuk az utolsó adás egyik meglepetésvendégeként lépett színapdra Balázs Fecó, aki DR BRS-el és Berkes Olivérrel adta elő az Évszakok című dalának feldolgozását, azonban Béres Attila nem volt ott személyesen a studióban, ugyanis ő és az egész családja elkapta a koronavírust, jelentették be a Sztárban Sztár adásában.

A Sztárban Sztáris fellépésről itt írtunk:

Nem hiszi el, melyik retro sztár lépett fel meglepetésvendégként a Sztárban Sztár színpadán – Grátisz megint átírta a műsorrendet a koronavírus – Itt vannak a részletek! | LikeNews

Az utolsó adás egyik meglepetésvendégeként lépett színapdra Balázs Fecó, aki DR BRS-el és Berkes Olivérrel adta elő az Évszakok című dalának feldolgozását, azonban Béres Attila nem volt ott személyesen a studióban, ugyanis ő és az egész családja elkapta a koronavírust, jelentették be a Sztárban Sztár adásában.

Korábban volt már életveszélyes állapotban

A lírai rock magyar királya négy évvel ezelőtt életveszélyes állapotba került a szívritmus-zavara miatt. Ezt műtétek, hónapokig tartó lábadozás követte, de felépült a betegségből, írja a Blikk.

EZT IS ÉRDEMES ELOLVASNOD:

Magyarország legismertebb szinkronhangja, Kautzky Armand is átesett a koronavíruson: “Nagyon beteg voltam”

FRISS!

Így éli meg a kijárási tilalmat mindenki Magdi anyusa – Ezt csinálja otthon Fodor Zsóka – videó

Nagyon megviselte a járvány hulláma

Bár azt nem tudni, hogy most koronavírus fertőzött-e Fecó, de arról korábban már beszélt, hogy a járvány első hulláma nagyon megviselte őt.

EZ IS ÉRDEKELHET:

“Megindultak a ráknak az áttétjei, már nem volt valószínű, hogy kijön” – megtörten nyilatkozott Benkő László haláláról Kóbor János

Kiemelt kép: Balázs Fecó