Izzani és füstölni kezdett Budapesten, a 11. kerületben, Kelenföldön a Tétényi úti Szent Imre Kórház egyik épületének földszintje vasárnap este.

Nagy erőkkel vonultak ki a tűzoltók

A helyszínre nagy erőkkel riasztották a főváros hivatásos tűzoltóit, akik megszüntették az izzást. Az épület kiürítésére nem volt szükség.

Kelenföldön történt

Megszüntették az izzást

A fővárosi hivatásos tűzoltók megszüntették az izzást, egy elektromos berendezés izzott és füstölt a Tétényi úti Szent Imre Kórház egyik épületének földszintjén.

A Kútvölgyiben is tűzeset volt ma

Füstöt észleltek a budapesti Kútvölgyi Kórház 5. emeletén, tizenegy tűzoltóautó és a rendőrség is kivonult az intézményhez – számolt be róla a Magyar Hang.

Felfüggesztették a koronavírus tesztelést

A lap tudósítása szerint a tűzoltó egységek Hegyvidék mellett a 11. és a 2. kerületből érkeztek. Az éppen zajló koronavírus-tesztelést a tűzoltók kiérkezésekor felfüggesztették.  

Füst szivárgott egy szervízalagút nyílásából

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, hogy az ötödik emeleten egy szervízalagút nyílásából áradt enyhe füst, amit kézi tűzoltóeszközökkel visszaszorítottak.

Nem kellett kiüríteni a Kutvölgyit

Az eset egy üresen álló kórteremben történt, az épületből nem kellett fekvőbetegeket kivinni. A szakértők vizsgálják a füst eredetét.

Halálos tűzeset a román covid-kórházban

A tűzoltóság azért is vonult ki nagy erőkkel, mert a múlt héten egy román covid kórházban történt tragikus tűzeset, többen meghaltak.

Ezeket is olvasd el!

Kiemelt kép: illusztráció