A LikeNews is megírta, hogy Nádai Anikó az Instagram oldalán osztotta meg, hogy sürgősen műteni kell egy súlyos betegség miatt.

„Megfogok gyógyulni, tudom, időben vagyok, mégis félek”

„Sokat gondolkoztam megírjam-e ezt a posztot. Mint tudjátok ez az év nem kímél….Pozitív vagyok és szeretnék is maradni. Próbáltam és próbálom felhívni a figyelmet az egyik legalattomosabb betegségre, annak megelőzésére, hogy el kell menni szűrésekre, hiszen ha időben észlelik az esetleges problémát akkor még van esély a gyógyulásra.
Még ebben a kaotikus helyzetben is mindent meg kell tenni. Holnap meg fognak műteni. Nem volt tünet és nem is gondoltam arra, hogy velem is megtörténhet. Meg fogok gyógyulni, tudom, időben vagyok, mégis félek. Nem sajnáltatni akarom magam! Segíteni szeretnék! Ha már egy valakihez eljut az üzenetem, megérte…”  – írta a posztjában a műsorvezető csütörtökön.

Tegnap ismét bejelentkezett

Anikó az Instagram sztorijában tett közzé egy rövid bejegyzést:

„Már ébren vagyok, hamarosan jelentkezem” Köszönöm mindenkinek az üzeneteket, biztatást, segítséget! – írta Anikó.

Nehéz ez az év számára

Mint ismert Anikó nagyon nehéz időszakon van túl, ugyanis tavasszal elvesztette az édesanyját s bár úgy tűnt kezd minden helyrejönni most mégis újabb nehézséggel kell megküzdenie a műsorvezetőnek.

Így éli meg édesanyja elvesztését

Anikó öt hónappal ezelőtt vesztette el imádott édesanyját, még mindig próbálja elfogadni és feldolgozni a tragédiát.

” Öt hónap telt el azóta, hogy anyu nincs többé. Az első hét pokoli volt. Most próbálom elfogadni, feldolgozni és felfogni, hogy mi történt. Muszáj, nem hagyhatom el magam, hiszen édesanya vagyok” – mondta Anikó néhány hete a Blikknek.

Kapcsolódó!

10 éve költözött be a ValóVilág villájába Nádai Anikó: nagy utat tett meg a valóságshow óta

Kiemelt kép: Nádai Anikó