Úgy tűnik újra rátalált a szerelem Nádai Anikóra! A Blikk információi szerint a műsorvezető Weisz Fanni egykori párjával Hajmásy Péterrel alkot egy párt.

Párcsere történhetett

Míg Anikó Péterrel, Fanni pedig a műsorvezető exével Bókay Gergővel alkot egy párt.

Kapcsolódó:

Ennyi volt: hét év után válik Weisz Fanni és a férje – fotó

Együtt nyaraltak

Anikó és Péter nemrég együtt volt Gyulán, ám semmilyen közös fotót nem osztottak meg.

Megszólalt egy közeli barát

A Blikknek nyilatkozott Nádai Anikó egy közeli barátja:

„Anikó és Péter nem régóta ismerik egymást, nem voltak korábban baráti viszonyban, nem is nagyon találkoztak” – mondta a barát.

„Ám láthatóan nagy az összhang közöttük, Anikó teljesen ki van virulva. Szerintem nem véletlenül nem nyilatkoznak, és tesznek fel pár nap után közös képet, mert annyira friss még ez az egész, hogy szeretnék ezt a boldogságot csak maguknak megtartani”.

Nem nyilatkoznak a magánéletükről

A Blikk felkereste Anikót is, ám ő szűkszavúan azt mondta, hogy nem szeretne a magánéletéről nyilatkozni, Péter ugyanígy döntött.

Anikó az év elején szakított

A Házasodna a gazda műsorvezetője tavaly év elején osztotta meg, hogy párkapcsolatban él, ám idén szakítottak Gergővel, majd néhány hete kiderült, hogy a férfi Weisz Fannival alkot egy párt.

Barátságból lett szerelem

Fanni néhány hete a Blikknek nyilatkozta, hogy Gergővel már több mint 10 éve ismerik egymást, igazi barátságból lett szerelem sztori az övék.

„Nehéz is lenne letagadni, hogy együtt vagyunk. Randizunk, ismerkedünk, és büszkén vállalom, hogy Fannival egy párt alkotunk” – nyilatkozta pár hete Gergő.

Fanni és édesanyja újra egymásra találtak

Néhány napja a LikeNews is megírta, hogy több évnyi viszály után rendeződött a modell és édesanyja viszonya.

Kiemelt kép: Weisz Fanni