Február 14 Valentin-nap a szerelmesek világnapja! Ördög Nóráék Balatonakarattyai kisboltjában szintén ünneplik a jeles eseményt.

Dekoráltak

Nánási Pál és Ördög Nóra kisboltja szerelmes stílusban lett kidekorálva, így várják a vendégeiket. Nóri egy fotót is közzétett, ahol a háttérben jól látszik a dekoráció és az érdeklődő vendégek. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Íme, a fotó

„Love is in the air” – azaz szerelem a levegőben – írta a műsorvezető a posztjában.

Nemrégiben kislányáról beszélt

Ördög Nóra kislánya Mici lombikprogrammal született, ezt akkor a népszerű műsorvezető nyíltan fel is vállalta, hogy a fogantatás rendkívül nehéz volt és többször is kudarcba fulladt a lombik, ugyanis csak sokadik próbálkozásra sikerült teherbe esnie.

Szakemberhez fordult

Nóra meddőségén a terápia rengeteget segített, fiatal feleségként élte át a folyamatos kudarcokat, ám később ráeszmélt, hogyha felvállalja, azzal sokat segít magán.

EZT IS OLVASD EL!

“Hányszor fog még lenyűgözni?” – Micsoda szerelmi vallomás, így dicséri Nánási Pál Ördög Nórát

Almási Kittinek mesélt

A műsorvezető Almási Kitti vendége volt, akinek elmesélte mennyire fájt neki, amikor a kisbabáját elveszítette, de jó volt, hogy a családja előtt feltudta vállalni, hogy sajnos megint nem sikerült – írja a Bors. “Jó volt megélni azt, és feltudtam vállalni előttük is, hogy ez egy nagyon szar nap, ez egy borzasztó nagy kudarc” – mondta Nóra.

Mellette álltak

“Körénk gyűltek és fel tudták emelni ezt a helyzetet, hogy legalább valami értelme legyen ennek a kudarcnak, hogy közben érzed mennyien vannak itt a családban melletted” – mesélte a műsorvezető elcsukló hangon, majd hozzátette, hogy az élettől azért kapta ezt a feladatot, hogy a gyermeknevelésre felkészüljön, valamint azért, hogy hiába dolgozunk érte nem kapunk meg mindent könnyen az élettől.

Megszólták

Nóra elárulta, hogy Mici születése után többen támadták, mert szerintük egy nagy terhet tett a gyermek vállára azzal, hogy felvállalta, hogy lombikprogrammal született. Nóra úgy gondolja, hogy abban, hogy a kislánya lombikkal született nincsen szégyellnivaló.

Egy híresség is megvádolta

A műsorvezetőt egy híresség is megvádolta, hogy megpecsételte Mici sorsát azzal, hogy elárulta a fogantatása körülményeit. “Én nem ezt fogom Miciben táplálni, hogy ez egy szégyellnivaló dolog” – mondta Nóra Almási Kittinek. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Ördög Nóra és Nánási Pál, Youtube videó