Széki Attila azaz Curtis láthatólag nagyon élvezi az apaságot, imádja kisfiát Doncsit és már egy következő gyerekről is szót ejtett. Habár a rapper már nincs együtt a gyermeke édesanyjával, ettől függetlenül hatalmas a szeretet apa és fia között.

Saját magát látja benne

Curtis a HOT! Magazinnak elárulta, hogy már az első gyermeke születése előtt is fiút akart, amikor pedig Doncsi megszületett az ő személyisége minden várakozását felülmúlta. „Igazi férfi, minden csínytevésben benne van, amit imádok. Mintha magamat látnám: édesanyám elmesélései alapján én is ilyen lehettem” – mondta a rapper a lapnak. Hozzátette, hogy kisfia külsőleg is nagyon hasonlít rá – írja a Blikk.

Legközelebb is kisfiút szeretne

A zenész a magazinnak elmondta, hogyha újra apai örömök elé néz, akkor is kisfiút szeretne. „Ha egyszer még valamikor lesz gyermekem, bízom benne, hogy Doncsinak kisöcsit hoz majd a gólya” – nyilatkozta Curtis. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Komoly párkapcsolatban él

Habár Curtis kedvese, Judit Győrben játszik, kulcsot már kapott a zenész lakásához, de tervezik, hogy a jövőben rendesen összeköltöznek, de hozzátette, hogy szinte már így is együtt élnek. “..Most rá is több időm jut, amit igyekszünk a lehető legjobban kihasználni, ha tehetjük, együtt töltjük a hétvégéket, de hétköznap is jön, amikor csak tud” – mesélte Curtis korábban.

KAPCSOLÓDÓ!

Felvállalta új kapcsolatát Curtis – Közös fotón mutatta meg a párját

Felemás érzések

A LikeNews is megírta, hogy felemás érzésekkel tekint a mögötte álló egy évre Curtis, aki alig várja, hogy a járvány elvonuljon, a korlátozások megszűnjenek és ismét színpadra állhasson.

Nagyon nehéz, szomorú időszak ez

„Nagy érvágás ez minden művésznek, zenésznek, hogy nem állhatunk színpadra. Sokszor mondják, hogy milyen sok erőt adunk a közönségnek: ez fordítva is igaz, minket is tölt, ha koncertezhetünk. Nagyon nehéz, szomorú időszak ez, de igyekszem alkalmazkodni” – mondta Curtis, aki úgy érzi sokat kapott ettől a korlátozásokkal teli időszaktól is.

Öröm az ürömben

„Ha nem áll elő ez a helyzet, soha nem tölthettem volna annyi időt a másfél éves kisfiammal, mint amennyi így megadatott. Sok időt tölthetek a kedvesemmel, aki Győrben van, így nem keveset vezetek, de ilyenkor is zenét hallgatok, ötletelek. Zeneileg egy igazán termékeny időszak áll mögöttem, szinte egyfolytában új szövegeken, dalokon dolgozom” – mondta Curtis, aki úgy tűnik úszik a boldogságban.

Új zenei együttműködések

Szárnyalása a munkában teljesedik ki, számtalan új zenei együttműködést álmodott meg a 2021-es évre. „Majkával 4 dalt is elkészítettünk, ezek egyelőre a „mélyhűtőben” vannak, de hamarosan elővesszük őket.”

Közös dal Szabó Ádámmal

“A Sztárban sztárnak köszönhetően két remek barátra tettem szert, akikkel azóta is tartjuk a kapcsolatot. Szabó Ádámmal februárban jön ki a közös dalunk, de nemcsak vele, hanem Horváth Boldival kiegészülve, hárman együtt is készülünk közös dallal. Szeretem a zenei együttműködéseket, mindig új színt hoznak, inspirálnak. Bár sok mindenkivel dolgoztam már együtt Caramelhez még nem volt szerencsém. Vele szívesen készítenék közös dalt, ahogy örömmel kipróbálnám magam egy zenei műsorban zsűriként is” – árulta el jövőbeli terveit Curtis a Hazai Sláger műsorvezetőjének, Faragó Jankának. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Széki Attila, Curtis – TV2