A LikeNews.hu is beszámolt róla, hogy felesége után öccsét is elvesztette Körtvélyessy Zsolt a koronavírus miatt. Imádott testvérét a színész húsvétvasárnap vesztette el, feleségét pedig karácsony előtt, így nagyon nehéz időket él meg.

Februárban került kórházba

A színész testvére februárban került kórházba. A férfi gyakran szédült, majd kiderült, hogy demenciával küzd. Később Csaba elkapta a koronavírust, amit sajnos a szervezete nem tudott legyőzni. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Húsvétvasárnap jött a hír

“Vasárnap, a feltámadás ünnepén jött a hír, hogy meghalt a kórházban. Szegény már nem volt jól, nem is igen volt magánál. Az orvosok azt mondták, van esélye legyőzni a vírust, de végül lett egy kétoldali tüdőgyulladása, és azt már nem bírta” – mesélte néhány hete a Blikknek Körtvélyessy.

Elaludt

A színésznek a kórházban dolgozók elmondták, hogy imádott fivére álmában hunyt el, ami Körtvélyessy szerint a legszebb halál.KAPCSOLÓDÓ! Tragédia: felesége után öccsét is elvesztette a koronavírus miatt Körtvélyessy Zsolt

Vigyáznak rájuk

“Nagyon sajnálom, hogy ott hunyta le örökre a szemét, de tudom, hogy már egy jobb helyen van, ahol nincsenek fájdalmai. Juditkámmal vigyáznak ránk ott fentről” – mondta a művész a lapnak.

Nem tudott vele beszélni

A színész legnagyobb fájdalma,hogy öccsétől már nem tudott elköszönni, ugyanis a férfi nem volt olyan állapotban már. Vigaszt nyújt neki azonban, hogy januárban együtt ünnepelték a fivére születésnapját, valamint az elmúlt hónapokban párszor még találkozhattak.

Feleségét is gyászolja

A színművész néhány hónapja vesztette el imádott feleségét Egerszegi Judit színésznőt koronavírus-fertőzésben. Judit cukorbetegséggel küzdött, majd kórházba került vizesedéssel, ahol kiderült, hogy elkapta a koronavírust. Később állapota annyira megromlott, hogy lélegeztetőgépre került. 

Májusban temetik az öccsét

Körtvélyessy Zsolt a Borsnak most elmondta, hogy mivel sógornője is elkapta a koronavírust, így csak nemrégiben tudták elkezdeni a temetés szervezését, öccsét május 10-én kísérik majd utolsó útjára a fővárosban.

Nem lesznek sokan

„Mindössze hárman fogjuk körülállni a sírt, a sógornőm, a lányuk és jómagam. Felvidéki származású vagyok, a rokonok egy része ott él, sokan sajnos már nincsenek közöttünk, nem sokan maradtunk. Új-Zélandon, Ausztráliában is vannak családtagjaim, szétszéledtünk a nagyvilágban. Az öcsém felesége is úgy szeretne elköszönni Csabától, ahogy én édes Juditkámtól” – mesélte a lapnak a színész.

Ők a legfőbb támaszai

A gyászoló művész elárulta, hogy ebben a nehéz időszakban a legfőbb támaszai a lánya Kinga és kisunokája Lilike. „Gyakorlatilag ők tartanak életben” – nyilatkozta Körtvélyessy Zsolt, aki hozzátette, hogy lánya fantasztikus és rengeteget törődik vele.

Sógornőjét támogatja

Körtvélyessy Zsolt mindennap beszél a sógornőjével, aki rettenetesen összetört a férje elvesztése után. A színész pedig pontosan érzi, hogy min megy most keresztül, hiszen ő is néhány hónapja temette el a feleségét. OLVASD EL EZT IS! “Halála előtt pár héttel már tudta, hogy nem lehet velünk szenteste” – könnyek között beszélt koronavírusban elhunyt feleségéről Körtvélyessy Zsolt

Otthon minden a feleségére emlékezteti

A színész elmondta, hogy a közös otthonukban minden Egerszegi Juditra emlékezteti. „Nehéz elterelni a gondolataimat az elmúlt hónapok veszteségeiről. Itt minden rá emlékeztet, együtt rendeztük be az otthonunkat, mindketten nagyon szerettük. Rendezgetem a lakásban az emlékeimet, nemcsak tárgyakat, hanem gondolatokat is. A hamvai is itt vannak velem” – mondta a művész. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Körtvélyessy Zsolt – Forrás: MTVA, Youtube-videó