Újabb sorscsapás érte Körtvélyessy Zsoltot. Ahogy a LikeNews.hu is beszámolt róla a színész testvére kórházba került koronavírus-fertőzéssel és habár Körtvélyessy reménykedett a gyógyulásában ám húsvétvasárnap elhunyt imádott öccse.

Februárban került kórházba

A színész testvére februárban került kórházba. A férfi gyakran szédült, majd kiderült, hogy demenciával küzd. Később Csaba elkapta a koronavírust, amit sajnos a szervezete nem tudott legyőzni. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Húsvétvasárnap jött a hír

„Vasárnap, a feltámadás ünnepén jött a hír, hogy meghalt a kórházban. Szegény már nem volt jól, nem is igen volt magánál. Az orvosok azt mondták, van esélye legyőzni a vírust, de végül lett egy kétoldali tüdőgyulladása, és azt már nem bírta” – mesélte a Blikknek Körtvélyessy.

Elaludt

A színésznek a kórházban dolgozók elmondták, hogy imádott fivére álmában hunyt el, ami Körtvélyessy szerint a legszebb halál. KAPCSOLÓDÓ! Élet-halál között lebeg Körtvélyessy Zsolt öccse: felesége után ő is elkapta a koronavírust

Vigyáznak rájuk

„Nagyon sajnálom, hogy ott hunyta le örökre a szemét, de tudom, hogy már egy jobb helyen van, ahol nincsenek fájdalmai. Juditkámmal vigyáznak ránk ott fentről” – mondta a művész a lapnak.

Nem tudott vele beszélni

A színész legnagyobb fájdalma,hogy öccsétől már nem tudott elköszönni, ugyanis a férfi nem volt olyan állapotban már. Vigaszt nyújt neki azonban, hogy januárban együtt ünnepelték a fivére születésnapját, valamint az elmúlt hónapokban párszor még találkozhattak.

Kemény időszak

Körtvélyessy alig néhány hónapja temette el feleségét, de most újabb temetést kell szerveznie. „Most egy picit sok ez az egész. Nem tudom, hogyan lehet ennyi fájdalmat és veszteséget feldolgozni, nem tudom, hogyan lehetnék erős, amikor ilyen szörnyűségek történnek egymás után. A lányom és a kis unokám, Lilike adnak erőt, hogy ne törjek meg, hogy élni akarjak” – mondta a napilapnak a színész.

80 éves lett

A színész április 2-án lett 80 éves, ám az ünneplés a tragédia miatt idén elmarad. EZ IS ÉRDEKELHET! Egyre több sorscsapás éri Körtvélyessy Zsoltot: most magánnyomozókat kellett felfogadnia

Feleségét is gyászolja

A színművész néhány hónapja vesztette el imádott feleségét Egerszegi Judit színésznőt koronavírus-fertőzésben. Judit cukorbetegséggel küzdött, majd kórházba került vizesedéssel, ahol kiderült, hogy elkapta a koronavírust. Később állapota annyira megromlott, hogy lélegeztetőgépre került. 

Egy időre a lányáékhoz költözött

Felesége halála után Körtvélyessy egy időre lányához Kingához és annak férjéhez L.L Juniorhoz költözött, ám ez idő alatt, amíg a család együtt gyászolt betörtek a színész házába, pontosan a pincéjébe, ahonnan több értékes műtárgyat is elloptak.

Kiderült, hogy Cseh Tamás ajándékát is elvitték

A színész a Borsnak februárban elárulta, hogy a betörők egy totemoszlopot is eltulajdonítottak tőle, amit még Cseh Tamástól kapott, valamint értékes pénzgyűjteményét is elvitték. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Körtvélyessy Zsolt – Forrás: Echo TV