Mint ahogyan arról korábban a LikeNews is beszámolt Majka is elkapta a koronavírust. A rapper ezután úgy döntött mindennap számot ad az állapotáról. Néhány nappal a megbetegedését követően kórházban kellett maradnia, tegnap pedig kiderült: kétoldali tüdőgyulladása van.

Kisebb elváltozásokat találtak a tüdején

A zenész egy élő bejelentkezés során mondta el, hogy mellkas CT-t csináltak nála, azután derült ki, hogy kisebb elváltozások vannak a tüdején. Emiatt kellett bent maradni a kórházban, ahol szteroidot, antibiotikumot és oxigént is kapott. Mindezek ellenére a rapper nem érzi úgy, hogy tünetei súlyosbodtak volna, sőt tegnapi videójában arról beszélt, bízik benne, hogy ma hazamehet.

EZ IS ÉRDEKELHET: Kiújult Majka szívbetegsége a koronavírus miatt: a barátok is aggódnak a rapperért

A covid hatodik napja

A rapper a covid hatodik napján is jelentkezett, hogy számot adjon az aktuális állapotáról. Bejelentkezése során elmondta, hogy sajnos kétoldali tüdőgyulladása van, ennek ellenére az orvosok “megkegyelmeztek” neki, hazaengedték, így már az otthonában gyógyul, sőt így a nagyobbik fia születésnapján is jelen tudott lenni.

Együtt ünnepelt a család

A születésnapról párja, Hajni – aki szintén elkapt a betegséget – tett közzé egy fotót, amelyen jól látszik, hogy a szülők valóban nincsenek túl jó állapotban, Marci kedvéért mégis összeálltak egy fotó erejéig.

Isten éltesse Marcit


„A legnagyobb hősöm, aki két nyavalygó szülő, és levakarhatatlan öcsi mellett a karantén zárt falai között is felvidít a beszólásaival, mosolyával, vagányságával. Boldog Szülinapot Marcikám” – írta a bejegyzésében Hajni.

Két oldali tüdőgyulladása van a rappernek

A tüdőm az most már fáj. Sajnos az van, hogy először érzem, hogy a nagy levegővételeknél érzem, hogy a tüdő nem túl jó. Emiatt be is vagyok szarva egy picit, de beszéltem egy-két emberrel, van egy ismerősöm, ő is azt mondta, úgy ment be a kórházba, hogy nem volt se köhögése se semmi, csak magas láza volt, nem fájt semmije – és mondták neki, hogy kétoldali tüdőgyulladása van. És amikor benn volt utána hét napot és kapta a gyógyszereket, akkor utána, mikor kijött, gyakorlatilag akkor kezdett el fájni a tüdeje” mondta tegnapi videójában Majka.

Ma is jelentkezni fog

Majka minden bizonnyal ma este is jelentkezni fog, amikor is újra számot ad a jelenlegi állapotáról. A rapperért egyébként a barátai is nagyon aggódnak, ugyanis a szívbetegségének a tünetei nyolc év után újra kiújultak.

Visszajött a szívritmuszavara

“Visszajött a szívritmuszavarom, ami egy pluszdobbanást eredményez. Abláció a műtét neve, ezt végezték el eddig kétszer rajtam. Katéter segítségével kiégetik vagy lefagyasztják azt a részt, ami a probléma forrása. Nyolc évig nem volt baj, most újra vannak tüneteim” – árulta el a napokban a rapper.

Komoly kockázati tényező

“A koronavírus az összes belső szervünket, többek között a szívizmot is megtámadja, ezáltal előfordulhat szívritmuszavar, szívizomgyulladás, ingervezetési zavar. A szívbetegség fokozott kockázati tényező, ráadásul a vírus az emberi szervezet leggyengébb pontját keresi és támadja meg” – nyilatkozta a Blikknek dr. Kóczán István belgyógyász-kardiológus.

Ganxsta is aggódik a barátjáért

Ganxsta Zolee és Majka jó barátságot ápolnak, így érthető módon ő is aggódik a rapperért. “Peti, ne sz.rakodj! Tessék összeszedni magad és meggyógyulni, mert rengeteget kell még fifáznunk. Nincs idő betegeskedésre, szeretünk és várunk vissza” – mondta Ganxsta.

Tilla próbált belé lelket önteni

“Az az egyik legnehezebb ebben a betegségben, hogy pszichésen megviseli az embert. Próbáltam belé egy kis lelket önteni, de el van kenődve egy picit, még nem tudni, mikor engedik haza. Az viszont jó, hogy ezeket a kis elváltozásokat a tüdején időben észrevették.” – mondta a műsorvezető a napokban a Blikknek.

Kiemelt kép: Majka