Mint ahogyan arról a LikeNews.hu hírportál is beszámolt első gyermekét várja a világhírű modell, Mihalik Enikő. Ráadásul férjhez is ment, ha pedig mindez nem volna elég az esküvőjet nem más celebrálta, mint Budapest főpolgármestere, Karácsony Gergely. Férje ugyanis Karácsony Gergelynek a városdiplomáciai főtanácsadója.

Tavaly ismerkedtek meg

Mint megírtuk Enikő és kedvese, Korányi Dávid tavaly februárban ismerkedett meg egy partin New York-ban, ám nem sokkal később berobbant a koronavírus-járvány és a páros úgy döntött, hogy fejest ugranak a kapcsolatukba és együtt töltik a karanténidőszakot, ám utána már nem látták értelmét, hogy szétköltözzenek.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Budapesten is béreltek lakást

A pár tavaly együtt utazott haza az Egyesült Államokból és egy ideig a magyar fővárosban is közös albérletet béreltek. EZ IS ÉRDEKELHET! Magánéletéről vallott a világhírű magyar modell: Budapesten telepedtek le a párjával

Nem lepődött meg, hogy várandós

Habár Enikőék nem kifejezettek tervezték a gyermeket, de nem is lepődtek meg rajta és, amikor a kezében volt a pozitív terhességi teszt, akkor egyszerre örült és izgult is, de párja rögtön megnyugtatta, hogy minden a legnagyobb rendben lesz. Enikő kislányt hord a szíve alatt – írja a Nők lapja cikkje alapján a Blikk.

Ő adta össze őket

Enikő azt is elárulta, hogy a megismerkedésük után 11 hónappal tette fel neki a nagy kérdést Dávid, és már az esküvőn is túl vannak, ám igen szűkkörű volt a járványhelyzetre való tekintettel. A modellt és párját Karácsony Gergely adta össze, amire Enikő nagyon büszke, hogy Budapest főpolgármestere előtt mondták ki a boldogító igent.

Karácsony Gergely üzent is nekik

“Éljen az ifjú pár! Megtiszteltetés volt néhány hete részt venni Enikő és Dávid barátom, munkatársam esküvőjén. Bár nem én adtam össze őket hivatalosan – hiszen azt csak anyakönyvvezető teheti -, megtiszteltek azzal, hogy én mondhattam a köszöntőt. A személyes része maradjon a mi közös titkunk, de a lényege úgyis ez: legyenek nagyon boldogok, vigyázzanak egymásra és a születendő gyermekükre, szeressék egymást az idők végezetéig.” – írta posztjában a főpolgármester néhány hete.

New York-ban fog szülni

„New Yorkban fogok szülni, azért, hogy a gyereknek meglehessen a két állampolgársága. Úgy voltam vele, hogy ha majd Amerikában leszek szerelmes, és oda megyek férjhez, úgyis kapok egy zöldkártyát, ha meg nem, akkor hazajövök, mert egyedül nem akarok kint maradni, ráadásul itthon van a családom is. Viszont New Yorkban megismerkedtem egy magyar férfival, akinek szintén Magyarországon van a családja, így két legyet ütöttem egy csapásra” – mondta Enikő Till Attilának a Propaganda című műsorban.

Nem sírt

A modell Tillának azt is elárulta, hogy nem sírt, amikor rájött, hogy várandós, de egy sokkélmény volt számára pozitív értelemben. Hetekig tartó folyamat volt, hogy Enikő feldolgozta, hogy valóban édesanya lesz. KAPCSOLÓDÓ! Akkora kormány fricskát dobott le Mihalik Enikő a terhességéről szóló videójában, hogy nem térünk magunkhoz

Szeretnének örökbe fogadni

Enikő elmondta ha kislánya születése után újra teherbe esne semmiképp sem vetetné el a babát, de férjével most jelenleg úgy tervezik, hogy a második gyermekük örökbefogadott lesz. OLVASD EL EZT IS! Újra tanul a magyar modell: erre szánta rá magát Mihalik Enikő

Becserkészte a férjét

Enikő azt is elárulta, hogy ő már a találkozásuk előtt lecsekkolta Dávidot a közösségi oldalakon, ugyanis egy barátnője mutatta neki, majd amikor egy házibuliban találkoztak, akkor egész este nézte a férjét, ám sosem vette észre, hogy ő is nézné őt, majd végül párja volt az, aki akkor megszólította.

A teljes beszélgetést itt tekinthetik meg

Mihalik Enikő is beoltatta magát

A világhírű magyar modell az oltás előtt autójából jelentkezett be az Instagram-oldalán és elmondta, hogy jelenleg azt tartja jó döntésnek, ha megkapja a védőoltást. “Az ideális az lenne, hogy ha nem lenne ilyen helyzet a világban és nem kellene egy egyszerű oltáson aggódnunk. De elég sokat mérlegeltem, és úgy gondolom, ez nem egy eldöntendő kérdés abból a szempontból, hogy beadatom-e vagy sem. Amit el kell dönteni, az az, hogy mikor, és gondolom, hogy jobb korábban, mint később. Én féltem a babámat is, vagyis a babámat leginkább, de bízom az orvosokban, világszerte az orvostudományban, hogy nem tenne ki se várandós anyukákat, se csecsemőket olyan rizikónak, ami nem biztonságos” – mondta Enikő a közösségi oldalán.

Pfizert kapott

Enikő később az Instagramon elmondta, hogy a Pfizer-vakcinát kapta meg. Az egyetlen mellékhatás, amit tapasztalt, hogy fáj a karja, de ezt el is mondták neki az oltáskor, hogy így lesz. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Mihalik Enikő – Forrás: TV2