A LikeNews is beszámolt róla, hogy Szabó Zsófi és férje Kiss Zsolt közel öt év házasság után úgy döntött, hogy elválnak. A műsorvezető a múlthéten a közösségi oldalán és a Reggeli műsorában tudatta a hírt.

Intenzív hat év van mögöttük

„Külön vagyunk már, de látni fognak minket együtt, együtt neveljük a kisfiúnkat, aki élő bizonyítéka annak, hogy ez egy valódi szerelem volt, egy komoly kötődés, nagyon intenzív hat évünk volt együtt” – mondta a műsorban Szabó Zsófi. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Küzdöttek

„Ha az ember küzd és küzd azért, ami egy idő után nem működik, akkor abban elfárad. És ez egyikünknek sem jó. Ő nem tudott annyira alkalmazkodni, és én sem” – mondta Szabó Zsófi.

Sokáig magában tartotta a gondjait, anyukája előtt is titkolta

“Sokáig magában tartotta a gondjait, egyedül akarta rendezni. Csak ő és Zsolti tudtak arról, válságba került a kapcsolatuk. Zsófi a barátai és még az anyukája elől is sokáig titkolta, hogy baj van, csak nemrég mondta el a szeretteinek, hogy különválnak. Pálma asszony mindenben támogatja, most sokat is van Zsófival és a picivel, de még a testvére, Gyuszkó is erősíti lelkileg a nővérét, nagyon összezárt a család” – árulta el Zsófi egyik ismerőse néhány napja a Blikknek.

Még nem adták be a válópert

“Egyelőre nem adták be a papírokat. Csendes, békés válást szeretnének, úgy tűnik, nem lesz gond se az anyagiak, se a gyermekük felügyeletét illetően, mindenben meg tudnak majd egyezni, ahogy a közös cégüket is együtt vezetik tovább. Jó maradt a viszonyuk, sok időt töltenek hármasban, és így is tervezik, szeretnék közösen nevelni Mendelt, mert érte mindketten mindent megtesznek.” – mondta az ismerős a lapnak.

A barátok is mellette állnak

Zsófit nem csak a családja, de a barátai is támogatják élete egyik legnehezebb időszakában. „Noha az utóbbi években főként a családjára és fiára koncentrált, amiért nem hibáztatható, a barátai, akikre emiatt kevesebb figyelmet fordított, mégsem hagyták cserben. Zsófi egyszerűen nem jó kapcsolattartó, nem az a típus, aki csak úgy felhívja a másikat, hogy hogy van, de egy nagyon szerethető ember. Most rossz passzban van, és azt látom, hogy összezárnak körülötte, amiért ő végtelenül hálás” – mondta egy neve elhallgatását kérő ismerős a Blikknek.

A munkahelyén is segítik

A névtelen informátor a lapnak elárulta, hogy a munkahelyén az RTL Klubnál is sokan szeretik Zsófit, így a kollégák is támogatják.

Ő a legfőbb támasza

Kiderült, hogy Zsófi legnagyobb támasza Peller Mariann műsorvezető, aki mindig jó tanácsokkal látja el a barátnőjét.

Rengeteg tanáccsal látja el

” A munkahelyén mindenki szereti Zsófit, ők is támaszai, legfőképpen Peller Mariann, aki rengeteg jó tanáccsal látja őt el” – mondta az informátor. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Szabó Zsófi, RTL Klub