Habár Radics Gigi még csak öt hónappal ezelőtt hozta világra első gyermekét, Bellát a csinos énekesnő máris megkapta kérdést, hogy tervezik-e a kistesó születését a párjával. Gigi a LifeTV Reggeli műsorában mondta el, hogy jelenleg, hogyan állnak a családbővítéshez.

Eszük ágában sincs

A fiatal anyuka a műsorban elmondta, hogy annak ellenére, hogy Bella is nagyon jó baba mostanában biztosan nem lesz kistestvére. Elmondta, hogy habár a szülés nem a legnehezebb része a dolognak, biztos ha valaha még egy gyereket szeretne, az csak jó pár év múlva fog megtörténni. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A videót itt lehet megnézni

Nem kerülte el a szülés utáni depresszió

„Sokként ért! Sokan nem merik kimondani, hogy vannak nagyon nehéz napok: izgulsz nehogy félrenyeljen, de akár egy kúp beadása is óriási feladatnak számít. Ahogy teltek a hetek én is megerősödtem, egyre több önbizalmam lett anyaként. Viszont valószínűleg engem sem került el a terhesség utáni depresszió.”

Már túl van rajta

„Nem éreztem túl erősen, ez a kettős érzés a szeretet és az aggódás lehetett az, ami zajlott bennem, de ezen már szerencsésen túl vagyok”– mondta Gigi korábban a hot! magazinnak, aki mindennapjairól és Bella Szófia cseperedéséről is beszélt.

Édesanyja segített neki

„Anyukám a segítségem, imádja az unokáját” – mondta Gigi, aki arról is beszélt, hogy a párja, Áron sokat dolgozik, ám előfordult már olyan, hogy kettesben maradtak a picivel.

Gigi úgy érzi ugyanaz a dilis csaj maradt, csak érettebb

„Ugyanaz a dilis csaj vagyok, aki voltam, csak érettebb, figyelmesebb, és sok türelmet tanulok a gyerekemtől. Úgy érzem nem is jöhetett volna jobbkor a baba: most mikor minden megállt körülöttem. Bármennyire fontos a karrier és a színpad, az anyaságnál nincs fontosabb az életben” – mondta Gigi.

EZT IS OLVASD EL!

Újabb magyar sztárnak lopták el a profilját az egyik közösségi oldalon: ezúttal Radics Gigi a hackerek áldozata

Nem ő az egyetlen, aki szülés utáni nehézségektől szenved

Itt a LikeNews hírportálon írtuk meg, hogy Földes Eszter milyen nehézségekkel küzdött azt követően, hogy megszületett a kisfia. A színésznő kendőzetlen őszinteséggel beszélt Kiss Virág YouTube csatornájának legújabb adásában arról, hogy bizony volt, amikor rossz anyának érezte magát.

Szakemberhez kellett fordulnia

Földes Eszter az adásban az is elárulta, nehezen élte meg, hogy az anyaság számos gyermekkori traumát elődizézett belőle, ezek a nehézségek pedig annyira elhatalmasodtak rajta, hogy végül szakemberhez kellett fordulnia. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Radics Gigi, TV2