Bizonyos szempontból rendhagyónak ígérkezik az idei Valentin-nap, hiszen nem tehetünk éjszakai romantikus sétát, nem ülhetünk be étterembe gyertyafényes vacsorára, de színházban vagy moziban sem tudunk randevúzni a kedvesünkkel.

Egész napos szórakozás

Kárpótlásként egésznapos szórakozást ígérnek a ViacomCBS magyar nyelvű csatornái, de az egyedülállóknak, sőt, még a tiniknek és a gyermekeknek is egyaránt izgalmas lesz a szerelmesek napja. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Örökzöld klasszikusok

Február 14-én egy örökzöld filmklasszikus, egy zokniárusító agglegény udvarlási tippjei, valamint Bikinifenék rózsaszín ködbe burkolózó lakói várják a nézőket.

Meglátni és megszeretni!

Valentin-napon a Comedy Central a Bob szereti Abisholát című vadonatúj vígjátéksorozatának maratonjára készül. A szériaegy különleges szerelmet mutat be: a zokniforgalmazásból élő agglegény, Bob, egy nap kórházba kerül, és első pillantásra beleszeret az őt ápoló nigériai nővérbe. A két főhős kapcsolatának beteljesedéséhez persze rögös út és rengeteg mókás pillanat vezet.

Ez is érdekelhet: Otthon maradós Valentin-nap: Hangulatos programok, hogy romantikus legyen az este

Romantika a tengerfenéken, akció a levegőben!

A Nickelodeon is különleges kínálattal kedveskedik nézőinek, bizonyítva, hogy a szerelem tényleg nem ismer határokat, hiszen a tenger legmélyén, SpongyaBob és barátai körében is hódít. Emellett egy kis akció is elfér: a Veszélyes Henry című sorozat különleges, szerelemmel fűszerezett epizódjaival, amelyben Henry, Hőskapitány és Charlotte újra valamilyen kalamajkába keveredik. A szív útjai sokszor kifürkészhetetlenek, de a Tinikémek biztosan ki fogják nyomozni, hogy hol találjuk meg a nagy ő-t.

Kapcsolódó:

Vissza a régi városba!

A Paramount Network a Majd elválik című alkotással kedveskedik a szerelmesek ünnepén. Az egykori kisvárosi bálkirálynő, Birdee (Sandra Bullock) egy showműsorban tudja meg, hogy a férje megcsalta a legjobb barátnőjével. Úgy dönt, hogy a lányával együtt hazaköltözik az édesanyjához, de visszailleszkedése a régi városba korántsem zökkenőmentes. Több bonyodalom is kerekedik, miközben egy rejtélyes, helybeli férfi is feltűnik a színen. Vajon Birdee­-re újra rátalál a szerelem?

Ne hagyd ki! “Mi minden reggel igent mondunk egymásra” – Házasságukról vallott Tóth Gabi és Krausz Gábor

Ne hagyd ki ezeket!

Február 14-én 09:10-től Bob szereti Abisholát maraton a Comedy Centralon, 13:55-től Majd elválik című romantikus film a Paramount Network műsorán, 15:15-től gyereksorozatok szerelmes epizódjai a Nickelodeon kínálatában! A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció, Freepik