A LikeNews.hu is beszámolt róla, hogy tavaly év végén Kis Grófo édesapja, Nagy Grófo koronavírus-fertőzés következtében elhunyt. A család a tragédia óta még inkább összetart, ám a fájdalmuk nem enyhül.

Kis Grófo is kórházban volt

Bár Kozákék nem élnek együtt, mindannyian megbetegedtek a koronavírussal tavaly év végén. Kis Grófo is több hétet töltött egy Covid-osztályon. Először édesapja is jobban érezte magát, ám végül nem tudta legyőzni a vírust. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Szomorúan telt a húsvét

„Semmi nem lesz már a régi soha többé. Mióta édesapám elment, gyászba borult a szívünk, nincs kedvünk ünnepelni. A húsvét nálunk eddig olyan volt, mint a karácsony, de az idei nagyon szomorúan telt” – nyilatkozta a Blikknek a zenész.

Nincs kedvük ünnepelni

Grófo a lapnak elmondta, hogy a gyerekek születésnapját leszámítva nem tartanak ünnepeket, így se az ő születésnapját, se az öccséét nem ünnepelték meg vígan. „Senkinek sem lenne jó kedve, folyton édesapánkra gondolunk, aki nagyon hiányzik az egész családnak. Ez a gyász örökké tart” – mondta a mulatóssztár.

A karácsonyokat is beárnyékolja a tragédia

Az énekes édesapja pont karácsony előtt hunyt el nem sokkal, így Grófo szerint a továbbiakban is a szeretet ünnepére is ráfogja nyomni a bélyeget a tragédia. EZT IS OLVASD EL! A túlvilágról üzent Kis Grófo édesapja: egy gyermeken keresztül szólt a családjához

Édesapjának júniusban lenne a születésnapja

Grófoék azonban édesapja júniusi születésnapját szeretnék méltó módon megünnepelni és ha a járványügyi helyzet engedi, akkor a rajongók számára egy emléknapot szerveznének.

Mégsem költöznek

A LikeNews.hu is beszámolt róla, hogy heteken belül költözött volna be a családjával Kis Grófo a biatorbágyi álomotthonukba, ám úgy döntöttek, hogy inkább megválnak az ingatlantól és Szolnokon folytatják az életüket.

Ezért akartak költözni

Kis Grófoék azért akartak elköltözni, mert a gyerekek jövője és iskoláztatása miatt inkább Budapest közelében képzelték el a jövőjüket, ám Nagy Grófo halála mindent megváltoztatott.

Nem hagyja egyedül az édesanyját

“Azóta sok víz lefolyt a Tiszán, édesapám elvesztése mindenkit lesújtott, úgy döntöttem, nem hagyom egyedül édesanyámat, a testvéremmel együtt vigyázunk rá” – nyilatkozta a Blikknek néhány hete a zenész.

Tavaly kezdtek el építkezni

Kis Grófoék a tavalyi évben kezdték el az építkezést, mostanra pedig hamarosan már el is foglalhatnák az új otthonukat, ám erre nem fog sor kerülni, ugyanis a család Nagy Grófo halála után úgy döntött, hogy inkább Szolnokon maradnak.

Szolnokon vesznek házikót

Az énekes elárulta, hogy amint eladja a biatorbágyi új házat utána annak az árából Szolnokon szeretnének venni egy házikót a családja közelében. “A gyerekek még kicsik, Lacika másodikos, Istvánka – becenevén Armandóka – elsős lesz, itt járják ki az általánost, hiszen itt is vannak jó iskolák, a város is folyamatosan fejlődik. Esetleg néhány év múlva újra fontolóra vehetjük a költözést” – mesélte kis Grófo. OLVASD EL EZT IS! Egy üvegen keresztül látta utoljára: Kis Grófo megérezte imádott édesapja halálát

Roma hagyományokat őrizve gyászol

A fiatal zenész a roma hagyományokat megtartva gyászolja édesapját. Kis Grófo nemrégiben azt is elmondta, hogy unokaöccse még nem igazán érti meg, hogy mi történt a nagypapájával. “Vannak hagyományaink, de a családunk gyásza, annak megélése maradjon csak a miénk. A kisebb unoka még nem érti igazán, hogy mi történt a nagypapájával, a nagyobb megértette, hogy ő az Úrhoz költözött” – mesélte az énekes. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Kis Grófo – Forrás: Youtube-videó