Mint ahogyan arról a LikeNews.hu hírportál is beszámolt baleset történt az M7-es autópályán pénteken, kora délután. Nem sokkal később kiderült, hogy a baleset érintettje volt Bereczki Zoltán és várandós párja, Bata Éva is.

Mentőhelikopter vitte kórházba Bata Évát

A kismamát a helyszínről mentőhelikpoter szállította kórházba, megfigyelésre, ám ezután nem sokkal már ki is engedték. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Felvétel a baleset helyszínéről:

Fotó: Autómentő 0-24

Megszólalt Bereczki Zoltán

Állapotukról Bereczki Zoltán maga közölt információkat a közösségi oldalán, mint írta mindenki jól van, már mennek haza a kórházból.

Itt a teljes poszt:

A baleset részletei

Mint megírtuk a rendelkezésre álló adatok szerint négy gépjármű – eddig ismeretlen okból és körülmények között – összeütközött. A baleset következtében többen megsérültek. 

Csúnyán összetörtek az autók

Fotó: Autómentő 0-24

Lezárták az érintett szakaszt

A rendőrök az autópálya balesettel érintett szakaszát a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták, ennek következtében torlódás alakult ki. A Budapest felől közlekedők a baleset helyszínét az autópályáról Érdnél lehajtva tudják elkerülni, állt a korábbi közleményben, ám azóta a pálya újra járható.

Fotó a helyszínről:

Fotó: Automentő 0-24

Mások is megsérültek

A lap azt írja, hogy a színészen és a párján kívül egy másik autóban ülő két személyt, egy anyukát és egy gyermeket sokkos állapotban szállított kórházba a mentő. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Bereczki Zoltán – Forrás: TV2 Belső képek: Autómentő 0-24 Facebook