A jubileumi 10. évaddal tér idén vissza az X-Faktor, amibe már lehet is jelentkezni. Az új évadról a Reggeli műsorában az egyik korábbi győztes Kocsis Tibor beszélt.

Pont tíz éve nyerte meg

Kocsis Tibó elárulta a műsorban, hogy ez neki is jubileum, ugyanis ő pont tíz éve 2011-ben nyerte meg a tehetségkutató második szériáját.

Mindeni ezt nézi most:

Előnyére változott

A régi felvételekből is bevágtak néhányat, ennek láttán Papp Gergő meg is jegyezte, hogy vannak emberek, akik előnyükre változnak, véleménye szerint Kocsis Tibó is ilyen.

Egészen más területen dolgozott

A műsorban az is szóba került, hogy Tibor az X-Faktor előtt egészen mással foglalkozott, teljesen civil foglalkozása volt, egészen pontosan sorsolási menedzserként tevékenykedett. Azonban az X-Faktor teljesen megváltoztatta az életét. Elmondása szerint is ez egy nagyon nagy váltás volt az életében.

Ez okozott neki nehézséget

Az énekes elárulta, nagyon nehezen szakadt ki az előző életéből, ami sokkal kötöttebb volt, a verseny megnyerését követően meg kellett tanulnia, hogyan adjon saját magából minél többet a közönségnek. Ez egy kihívást jelentő feladat volt a számára.

Tényleg teljesen megváltozott

Papp Gergő viccesen meg is jegyezte, hogy a feladatot Tibó tökéletesen abszolválta, például azzal, hogy egy csomó tetoválást varratott magára.

Sohasem késő váltani

Tibó arról is beszélt, úgy gondolja sosem késő váltani, hiszen ő maga 30 éves volt, amikor megnyerte a versenyt. „Szerintem azóta is én vagyok a legidősebb győztes” – mondta. Ennek ellenére úgy gondolja, hogy bármelyik életkorban bele lehet ebbe vágni.

A Kocsis Tiborral készült teljes interjú itt nézhető vissza:

Kiemelt kép: Kocsis Tibor