Tóth Andi rendre oszt meg szexibbnél szexibb fotókat a közösségi oldalán és egy cseppet sem érdeklik azok a károgó hozzászólók, akik emiatt kritizálják őt. Sőt, az énekesnő Insta-storyban most egy félreértést is tisztázott, elárulta, hogy mi is a helyzet most a szerelmi életével.

Mindenki ezt nézi most!

Szexi fotók

Az énekesnő nagyon aktív a közösségi oldalakon és egyáltalán nem fél megmutatni szexi idomait. Persze emiatt kap hideget és meleget is, ám ez egyáltalán nem érdekli, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint egy nemrégiben megosztott fotója.

Mutatjuk!

A legtöbben dicsérték

A komment szekcióban a legtöbben persze dicsérték Andit, de mint mindig most is megérkeztek a károgók. „Elmehet luxus prosti hírdetésnek…..” – írta például az egyik hozzászóló, ám ezek abszolút nem érdeklik a csinos énekesnőt, néhány héttel ezelőtt a téma kapcsán ki is fejtette a véleményét.

A szerelmi élte is állandóan porondon van

Szabó Ádámmal való szakítása óta már számtalan cikk megjelent annak kapcsán, hogy az énekesnő újra szerelmés, Andi nemrég ennek kapcsán tisztázta a helyzet Instagram történetben.

Csak pletyka

Andi a bejelentkezésben elmondta, hogy a róla megjelent cikkek, mely szerint újra szerelmes, csupán a fantázia művei, semmi igazságtartamluk nincs.

Szeretné, ha a magánéletét békén hagynák

Andi egyébként nagyon szeretné, ha a magánéletét békén hagynák, egy korábbi Inta-történetben a szerelmi életére vonatkozó kérdést is tisztázta: – Na, mondom mi van! Zolival nagyon jó barátok vagyunk. És azok is maradunk. És el fogunk menni a Margit-szigetre, meg mindenhová, anélkül, hogy megírnátok.

Sok támadás éri

A fiatal énekesnőt egyébként rengetegen támadják a követői közül, a legutóbb képe alatt is számos kritikát kapott, ám Andi keményen kiáll magáért és nem rest kiosztani az őt kritizálókat sem. Korábbi posztjában például részletesen kifejtette, hogy ő bizony nem változott semmit, a trollok pedig jobban tennék, ha mással foglalkoznának helyette.

A teljes poszt itt érhető el:

Kiemelt kép: Tóth Andi