A LikeNews is megírta, hogy Szegedi Fecsóra ismét rátalált a szerelem, Vasvári Vivien exe csak nemrégiben szakított a kedvesével, akit szintén Viviennek hívnak, de már boldog is új barátnője Bea oldalán.

Nagyon hasonlít a fiatal nő Vasvári Vivire

Bea és Vasvári Vivien akár testvérek is lehetnének legalábbis külsőleg. Fecsó azonban elárulta, hogy valóban van egy ideálja.

” Ez a típus a zsánerem, lehet a keresztem is, de nem tudok, és nem is akarok ezen változtatni. Élvezem, ami most van, és boldog vagyok” – mondta Fecsó a Borsnak korábban.

Szerelmes lett

“Csak úgy jött, megláttuk egymást, és szép lassan alakult kettőnk között a szerelem. A karantén, úgy látszik, ezt váltotta ki belőlem, most nem tudtam ellenállni, beleszerelmesedtem” – mondta a Borsnak az üzletember.

Anyósával majdnem egyidősek

Bea édesanyja csupán 44 éves, tehát csupán 4 évvel idősebb Fecsónál.

Fecsót ez egyáltalán nem zavarja

Az üzletember a Borsnak elárulta, hogy hozzá van szokva a fiatal anyósjelöltek társaságához, szóval ez neki egyáltalán nem okoz kellemetlenséget.

Bea édesanyja nagyon fiatal, negyvennégy éves, úgyhogy az első találkozáskor mondtam is neki, hogy ha lehet, akkor hagyjuk a magázódást … Azt gondolom, hogy eddig minden párom családjával nagyon jól kijöttem, és Beával is tökéletesen megvagyunk, ezúttal nincs okom panaszra ” – nyilatkozta Fecsó.

Mozaik család az övék

Furcsa mozaikcsalád vagyunk. Beának is van egy gyereke, Medox, akivel Edward na­gyon sokat bandázik, ám a fiam az anyósom kislányáért, a hat­éves Laráért rajong. Tisztára szappanopera az életünk” – folyatta Fecsó a lapnak.

A négy fal között élvezik egymás társaságát

A koronavírus miatt sajnos randevúzni nem nagyon tudnak járni a szerelmesek, ezért egymás otthonában szoktak romantikázni.

Mindenben számíthat Fecsóra

Fecsó korábban a Borsnak elmondta, hogy habár nem valószínű, hogy ők az életben valaha egy pár lesznek, de Vivi a gyermeke anyja és bármiben számíthat rá.

EZ IS ÉRDEKELHET!

Szegedi Fecsó volt a Csikóhal, a TV2 maszkos műsorában – De lássuk csak, mit is tudunk róla

Kiemelt kép: Szegedi Fecsó