Mint ahogyan arról a LikeNews is hírt adott január 3-án elstartolt a Keresztanyu az RTL Klubon, ami nagyon hamar a nézők kedvencévé vált. A nézők már a premier nézettségét is az egekbe repítették, és azóta is kitartanak új kedvencük mellett.

Izgalom és humor

Ahogy azt a Keresztanyu alkotói is ígérték, az RTL Klub új napi filmsorozatában, a Hámori Barbara showrunner által jegyzett Keresztanyuban, humorból és izgalomból nincs hiány, és ezzel a nézők is egyetértenek. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A Drága örökösök alkotóitól

A Drága örökösök sikere után a showrunner nevéhez fűződő új szériának is már most hatalmas rajongótábora van, pedig még csak néhány hete látható a képernyőn.

FRISS! Az unokái is le vannak tiltva, nem tudja, hol fertőződhetett meg – Elkapta a koronavírust a Família Kft. 93 éves sztárja

Ennyien látták a premiert

A Keresztanyu főműsoridőben vetített premier epizódja a 21,3 %-os közönségarányt ért el a kereskedelmileg fontos 18-49-es célcsoportban, közel 1 millió 40 ezer nézőt ültetve a képernyők elé a teljes lakosság köréből.

A heti legnézettebb sorozat

Az RTL Klub sajtóinformációi szerint pedig a sorozat jelenleg is a heti legnézettebb alkotás, a 18-49 éves korosztályban.

A Tanár harmadik évada is tarol

Szintén itt a LikeNews hírportálon adtunk hírt róla, hogy visszatér a képernyőre A Tanár, Nagy Ervinnel a főszerepben.

Elképesztő újdonságok

Mint megírtuk a sorozat legújabb évada elképesztő újdonságokat tartogat: harmadik évadában szó lesz családon belüli erőszakról, olyan szerelmi kapcsolatról, ami rokonok között szövődik, valamint olyan helyzetről is, amikor egy fogyatékkal élő gyerek próbál integrálódni az úgymond „normális” srácok közé.

Nagy Ervin már nagyon várja az új évadot

„Fontos az, hogy ezt a család is nézheti. Azt gondolom, ez generációkat ívelhet át. Ez lehet szombat esti program lenni az 50-es szülőknek, a harmincas gyereküknek és az éppen kamaszodó, 13-14 éves gyerekeknek is, és erről utána esetleg tudnak beszélgetni a vacsoránál. Szóval olyan, mint egy tál, amiből mindenki tud enni a családból, ami szerintem kuriózum a magyar sorozatgyártásban” – nyilatkozta a Fókusznak Nagy Ervin, aki már nagyon várja az új évad premierjét. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A Tanár 3. évadáról itt tudhatsz meg részleteket:

Neked melyik a kedvenc sorozatod? Nézed valamelyiket vagy akár az egyiket?

Kiemelt kép: Keresztanyu – RTL Klub sajtó