A Blikk információi szerint nemrégiben elkezdett terjedni a pletyka, hogy Törőcsik Mari is elkapta a koronavírust, ám szerencsére ez nem igaz, a színésznő sosem kapta el a betegséget. A legendás magyar színésznő állapotáról most fogadott unokája Járai Máté mesélt.

Nem fog többé színpadra állni

A színész elmondta, hogy Törőcsik Marit többé a nézők nem láthatják majd színpadon, ugyanis egészségi állapota ezt nem engedi, de szellemileg továbbra is friss.  „Mari mama szellemileg teljesen friss, viszont nehezen tudja már kifejezni magát. A nap egy részében ágyban fekszik, vagy üldögél a tévé előtt. Nem fog már színpadra állni, de úgy gondolom, ezt a gondolatot már ő is elengedte” – nyilatkozta Máté. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Próbálják erősíteni

A színésznő szerettei szeretnék ha, Törőcsik Mari immunrendszere minél erősebb lenne, ami most különösen fontos a járványhelyzetben. A színművésznő rengeteg vitamint kap, valamint nyelőcsőtágítást végeztek rajta, hogy az evést is megkönnyítsék számára – írja a Blikk.

Várja, hogy vége legyen

A színésznő egy éve nem igazán hagyta el az otthonát, nehogy elkapja a koronavírust, de nagyon hiányoznak neki a barátai, akik ebben a helyzetben sajnos nem tudják meglátogatni, de telefonon továbbra is tartja a kapcsolatot velük.

OLVASD EL EZT IS!

Egy legenda élete: Isten éltesse a ma 85 éves Törőcsik Marit! – Nézegessen képeket a művésznőről fiatal korából!

Ezt mondta Bodrogi Gyula

Bodrogi Gyula a színésznő jó barátja a Hot Magazinnak elmondta, hogy milyen állapotban van Mari: „Pár napja beszéltünk, és szerencsére kielégítő Mari állapota, jól van” – nyilatkozta a színész a lapnak.

Próbálják boldoggá tenni

A LikeNews is megírta, hogy a színésznő segítője, ápolója és a lánya Teréz próbálják vidítani Marit, sosem hagyják egyedül, valamint a barátok is sokszor felhívják, habár sajnos látogatni a járványhelyzet miatt nem tudják.

Korda György megkapta a koronavírus elleni oltást

Korda György megkapta a koronavírus elleni vakcinát! A zenész lassan egy éve élt önkéntes karanténban és végre eljött számára a várva várt pillanat, amikor a háziorvosa felhívta, hogy sorra került.

FRISS! Új formáció a láthatáron: nem hiszed el, kivel zenélne együtt Emilio

Türelmes volt

Az énekes türelemmel kivárta a sorát, amúgy sem szeretett volna protekcióval előrébb jutni és elvenni mások elől a helyet, ám mivel neki is van krónikus betegsége, valamint a korából kifolyólag most már rá is sor került. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Törőcsik Mari, Youtube – interjú Károli Gáspár Református Egyetem BTK