„Pozitív, vagyis covidos vagyok/lettem.” – kezdi Instagram posztját Szabó Ádám, akiről nemrégiben kiderült, megfertőződött a vírussal. A zenész a bejegyzésben arról is ír, hogy nagyon szomorú, mert bejelentésre készült, ma akarta ugyanis elárulni, hogy pénteken lesz egy online koncert, óriási öröm és boldogság, „de ez a szar ezt is tönkre teszi” – írja.

Fájdalmai vannak

A fiatal zenész a bejegyzésében arról is beszél, hogy jól van, a hátában és a hasában érez eső, égető fájdalmat és köhög, de szerencsére csupán ennyi. „Viszont kérlek Titeket, hogy akik ezt a vírust nehezebben vészelik át és sokkal rosszabb állapotban vannak, nekik szurkoljunk és kívánjunk nekik nagyon sok erőt és kitartást!” – hangsúlyozza Ádám. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Úgy érzi egész jól megúszta

Ő maga úgy érzi, hogy megúszta, viszont mint mondja rengetegen vannak kórházban, nekik kell most nagyon az erő é a hit. Kitartást mindenkinek, vigyázzunk egymásra, ez nem játék! 10 nap minimum itthon pihi, de úgyis jelentkezem, liveozom is majd+ zenét is kaptok! Szeretlek Titeket!” – zárja sorait Ádám. EZ IS ÉRDEKELHET: Féltik a rajongók Szabó Ádámot: nem örülnek Curtissel való barátságának

A teljes posztot itt tudod megnézni:

Egy fiatal zenésztársa koronavírusban hunyt el

Mint arról a LikeNews is beszámolt az énekes egy zenésztársa nagyon fiatalon 28 évesen hunyt el koronavírusban. Ádám korábban a Borsnak monda el, hogy fiatal barátjának semmiféle alapbetegsége nem volt.

Gyenge volt az immunrendszere

“Szegénynek gyenge volt az immunrendszere, és nem bírta a teste a fertőzést” – nyilatkozta akkor Ádám.

Arra kér mindenkit, hogy vegye komolyan

Ádám már elhatározta, hogy ő mindenképpen beoltatja magát, de szeretné, ha mindenki más is komolyan venné a járványhelyzetet. “Tényleg vegye mindenki komolyan, mivel úgy veszem észre, hogy a vírus nem válogat! Be fogom magam oltatni. Nem fogok ezzel várni, úgy gondolom, hogy nagyon fontos lesz, hogy beoltassuk magunkat” – jelentette ki korábban az énekes, akinek az oltása most betegsége miatt biztosan csúszni fog valamennyit. KAPCSOLÓDÓ: Szabó Ádám egy fiatal zenésztársa koronavírusban hunyt el – az énekes elárulta, hogy ő beoltatja-e magát

Nemrég jelent meg Curtissel a közös daluk

Korábban már a LikeNews is beszámolt róla, hogy a tavalyi Sztárban Sztár adásai alatt kötött barátságot Curtis és Szabó Ádám. A jó kapcsolat úgy tűnik azóta is megmaradt, hiszen egy közös dalt is összehoztak együtt.

Ezt!

A közönség is imádja

A két zenész közös dala az Ez én vagyok néhány napja debütált és pillanatok alatt a közönség kedvence lett. A komment szekcióban szinte csak dicsérő szavakat találni, ami mostanában nagyon ritka, így elég egyértelmű, hogy a srácok közös nótája tényleg ütősre sikerült. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Szabó Ádám – Forrás: TV2