Meghitten telt a szenteste Tóth Gabiéknál! Az énekesnő a kislányáról tett közzé egy fotót, aki a fa alatt bontogatta az ajándékokat.

Megható sorokat írt

„Nem tudnám szebben és szebbnek elképzelni… valóság… a mi áldott valóságunk”🙏🏻✨ -írta Gabi a bejegyzésében.

Íme, a fotó

Boldog ünnepeket kívánt mindenkinek

„Áldott ünnepeket mindenkinek✨🙏🏻” – írta az énekesnő egy korábbi bejegyzésében.

Megváltoztatta az anyaság

Gabi néhány hete elmondta, hogy az anyaság és az, hogy megtalálta élete párját nyilván megváltoztatta, de valójában ő mindig is erre vágyott, ugyanis nagyon családcentrikus.

“Törekedtem és vágytam arra, hogy legyen egy ilyen életem. Persze, amíg az ember vágyik rá, el sem tudja képzelni, hogy az milyen lesz. És amikor ott van, akkor rájön, hogy ez rohadt nehéz ám! De közben, amikor egyéves lesz a gyereke és végiggondolja, hogy mi mindent éltek meg együtt, felfogja, hogy kell ez a nehézség, mert ettől szép ez az egész” – mondta Gabi a lapnak.

Újra gyereknek érzi magát

Az énekesnő a kis Hannaróza érkezése óta még inkább gyereknek érzi magát.

“Sokszor éreztem, hogy anyukámra vágyom, és amikor itt volt segíteni, akkor ő egyszerre volt nagymama és az én anyukám, miközben én is bőgtem, meg a gyerek is bőgött” – nyilatkozta Gabi a Blikknek.

Átestek a koronavíruson

Pár napja a LikeNews is beszámolt róla,hogy Tóth Gabi és családja is átestek a koronavíruson. Gabi mellett a kislánya, Hannaróza és az édesanyja, Erika is elkapta a betegséget, ráadásul mindannyiuknak komoly tüneteik voltak.

Kislánya fertőződött meg először

– Hanni fertőződött meg legelőször. Rossz volt a kedve, étvágytalan, lázas volt, azt gondoltuk első körben, átlagos bababetegség. Két napra rá elmúlt a láza, majd újra felment, valószínűleg felülfertőződött, ezért antibiotikum kellett. Nagy érvágás volt ez, mert nem akartam ilyen erős gyógyszereket adni a kislányomnak, de az orvos mondta, hogy nem szabad kockáztatni, szükség van a kezelésekre – mondta Gabi, aki még otthon is maszkot viselt, ám mindhiába

Férje tünetmentes volt

– Gáborom tünetmentesen vészelte át, valószínűleg el sem kapta, végig negatív teszteket produkált. Édesanyámat és engem döntött le a lábunkról.

Kiemelt kép: Tóth Gabi