A koronavírus áldozata lett VV Dani édesapja. A ValóVilág legutóbbi évadának szereplője néhány nappal ezelőtt vesztette el imádott édesapját. A tragédiáról most először szólalt meg a fiatal férfi.

Kórházba szállították

VV Dani elmondta, hogy miután édesapja koronavírus-fertőzött lett, állapota olyannyira súlyosbodott, hogy kórházba kellett szállítani, ahol kiderült, hogy a férfi tüdőembóliát kapott, valamint később vérmérgezést, majd a veséi is leálltak. Habár édesapja kapott oxigént, de miután bekerült a kórházba egyszer sem tért magához. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Tudták, hogy eljött a búcsú ideje

Dani a Blikknek elárulta, hogy amikor szóltak nekik, hogy menjenek be hozzá, akkor már tudták, hogy ez lesz az utolsó alkalom, hogy láthatják. A család bement, elbúcsúzott a férfitól, aki nem sokkal később meghalt.

Csupán 43 éves volt

Ami még szörnyűbbé teszi az egészet, hogy Dani édesapja csupán 43 éves volt. Apja és fia nagyon közel álltak egymáshoz, így Dani érthető módon nehezen viseli a tragédiát, ám erősnek kell maradnia.

Temetést kell szervezni

Danira hárult a temetés szervezése. „Férfiként kell viselkednem. Intéznem kell a temetést, és vigyáznom kell a húgomra, illetve apu párjára is” – nyilatkozta a Blikknek a fiatal srác, aki elárulta, hogy már édesapja halála előtt is egy fájdalmas időszakon mentek keresztül.

Down-kóros lett volna a baba

VV Dani még a villaléte alatt tudta meg,hogy édesapjának és párjának gyermeke lesz, aminek ő is nagyon örült, ám kiderült, hogy a kicsi Down-kórral jött volna a világra, így a pár úgy döntött, hogy nem tartják meg a babát. Mire ezt a traumát sikerült feldolgozniuk, jött az újabb tragédia.

Rossz hírként lengették be

Mint megírtuk az előzetesben nagyon úgy tűnhetett, hogy Dani valami nagyon rossz hírt fog kapni, a villalakók is tátott szájjal, ledöbbenve hallgatták végig, ahogy Dani felolvassa a levelet, majd kivonul a riportszobába. KAPCSOLÓDÓ! VV Dani könnyekben tört ki: ezt az üzenetet kapta a családjától – videó

A Való Világ 10-ben még nem volt ilyen

Mint a levélben állt, amennyiben valakinek a családjában rendkívüli esemény történik, akkor arról nagy testvér tájékoztat. Ilyen még nem volt a Való Világ 10 történetében, de most eljött az alkalom. Daninak pedig azonnal, társaság nélkül kellett megjelennie a riportszobában. Szemmel láthatón a levél felolvasása után Dani is aggódni kezdett, hiszen fogalma sem volt, milyen hírrel kell szembesülni majd.

Édesapjával beszélhetett

Mint megírtuk, ezt követően a fiatal fiú telefonon válthatott pár szót az édesapukájával, aki egy nagyon fontos dolgot szeretett volna megbeszélni Danival. Dani a riportszobában szinte azonnal elsírta magát, ahogy meghallotta az édesapja hangját, hiszen ekkor még mindig nem sejtette, hogy mi történt. “Mondj valamit, mert beküldtek ide a riportszobába és most nem tudom, mi van” – mondta Dani az apukájának.

Baj az az nem történt

Dani apukája persze egyből megnyugtatta fiút, hogy nincsen semmi baj, majd elárulta, hogy egy örömhírt szeretnének megosztani vele, mégpedig azt, hogy lesz még egy kistestvére. Sajnos végül a dolgok nem így alakultak a család életében.

Apukája próbálta motiválni Danit

A pár perces beszélgetés alatt január végén édesapja egy kis motivációt is próbált adni Daninak, elmondta, hogy büszkék rá és szeretnék, ha ugyanazzal az ambícióval folytatná a játékot, mint amivel be ment a villába, a cél pedig az, hogy végül győzedelmeskedjen. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: VV Dani – Forrás: RTL KLub