A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a négyszeresére emelte fel a Tótkomlóson 2019. október 26-án holtan talált csecsemő ügyében elrendelt nyomozás során korábban kitűzött nyomravezetői díjat.

Folyik a nyomozás

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított büntetőeljárást.

Tavaly történt a tragédia

Még tavaly októberben érkezett hozzájuk a bejelentés, miszerint egy lakatlan háznál a bokroknál egy műanyag zacskóba tett halott kisbabát találtak.

Egy plédbe tekerték az újszülöttet

Az újszülöttet egy ruhába és egy plédbe tekerték bele, és úgy tették bele a szatyorba, majd később ki a bozótosba.

Ha bárki bármit tud jelentkezzen

A rendőrség arra kéri az embereket, hogyha bárki látta már a ruhát vagy a plédet korábban, vagy bármilyen jellegű információval tud szolgálni az ügy kapcsán, az jelentkezzen – az adatok bizalmasan lesznek kezelve.

Ebbe a ruhába tekerték bele az újszülöttet /Fotó: Police.hu/

Ez az a pléd, amibe még be volt csavarva a kisbaba /Fotó: Police.hu/

Már ajánlottak fel nyomravezetői díjat

Tavaly októberben 500 ezer forint értékű nyomravezetői díjat tűzött ki a rendőrség, ezt azonban a mai napon felemelték 2 millió forintra. Ezt az összeget kizárólag az kaphatja meg, aki az eddig még ismeretlen tettes/tettesek felderítését eredményező, bizonyító erejű információval tud szolgálni a hatóság számára. A bejelentést a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságon lehet megtenni, illetve a Telefontanú 06/80/555-111-es számán is napi 24 órában fogadják a hívásokat.

FRISS!

Most jött: koronavírus miatt vesztegzár alá került két magyar település

A díjkitűzés

A díjkitűzés visszavonásának jogát a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett – olvasható a Police. hu oldalán.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Megszólalt a Szadán elpusztult állatok gazdája, René Casselly

Kiemelt kép: Illusztráció