Sajnálatos módon a koronavírus-járvány miatt Celine Dion idén is kénytelen elhalasztani a Courage című világhírű turnéja európai állomásait. Az énekesnő videóüzenetben szólt a rajongóihoz.

Itt vannak az új időpontok

Az elhalasztott turné a mostani állás szerint 2022. május 25-én indul az angliai Birminghamből, Budapesten pedig 2022. június 27-én fog fellépni a világhírű énekesnő a Papp László Sportarénában.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ők szervezik a koncertet

A koncertet a Broadway Event és a Multimedia Organisation szervezi – írja a Blikk.

Már egyszer halasztottak

2020-ban a koronavírus-járvány kitörésekor már egyszer elhalasztották a koncerteket az idei évre, ám sajnos még idén sem biztonságos az események rendezése, ezért voltak kénytelenek még egy évvel elcsúsztatni Dion turnéját.

EZT IS OLVASD EL!

Nehéz időszak van mögöttük: ez a dolog köti össze Király Lindát, Majkát és Nagy Sanyit

Ezt mondta Celine

„Nagyon reméltem, hogy idén tavasszal találkozhatunk Európában, de sajnos egyértelművé vált, hogy jóval több időbe telik az, hogy mindannyian biztonságban legyünk. A védőoltással most már itt van ehhez a segítség, így már alig várom, hogy 2022-ben színpadra állhassak és énekelhessek a közönségemnek. Az elvesztegetett időt bepótoljuk, ezért továbbra is vigyázzatok magatokra, amíg nem látjuk újra egymást. Jó egészséget kívánok mindenkinek” – mondta Celine Dion a videóban.

Ez is érdekelhet: Felkészítették a legrosszabbra: megszólalt Mészáros Norina, Young G intenzív osztályon kezelt, várandós kedvese

A teljes videóüzenetet itt tudják megtekinteni

Ne hagyd ki! Gólyahír: második gyermekét várja Cseke Eszter és S. Takács András

Érvényesek a jegyek

A 2020-ban, vagy 21-ben vásárolt jegyek Celine Dion koncertjére érvényesek a 2022-es dátumra. A további jegyekkel kapcsolatos kérdésekkel és információkkal a a Broadway Jegyirodát keressék.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Celine Dion, Youtube-videó