A Facebookon jelentette be a hírt, az egykori Megasztáros Fekete Dávid, hogy feleségével a válás mellett döntöttek. Az énekes a posztjában azt is leírta, hogy mi vezetett odáig, hogy végül külön utakon folytatják.

„Ő más férfi oldalán keresi a boldogságot”

Fekete Dávid a bejegyzésében azt írja, hogy a feleségével azért folytatják külön utakon, mert ő már más férfi oldalán keresgéli a boldogságot. Nem nevezte meg a férfit, akire gondol, de elmondta neki, hogy egy három gyermekes családot tett tönkre. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Dávid sorai

„Kedves Ismerősök, barátok! Mivel magánéletemet nagyrészt a nyilvánosság előtt éltem… Egyszer, számot kell adni sajnos, nem csak a jóról, de a rosszról is.Feleségemmel külön utakon folytatjuk, mivel ő más férfi oldalán keresgéli a boldogságot. Kedves Valaki (én tudom ki) most nem nevezlek meg tőlem nem kell félj, de remélem tudod, hogy egy 3 gyermekes családot tettél tönkre.Érzelmileg ezt már nem tudom akceptálni.Részletekbe pedig nem nagyon szeretnék belemenni. Nem is értem, hogy lehettem annyira bizakodó és pozitív, hogy azt gondoltam, nem csak a jóban, hanem a rossz időkben is kitartasz majd mellettem. Köszönöm Neked, Nektek, hogy nem elég a temérdek problémám, még rám került ez a súly is.Tudom Tudom…Ilyen az élet… egyszer fent, egyszer lent” – írta Dávid a bejegyzésében.

A teljes posztot itt tekinthetik meg

Többen is válnak a magyar sztárvilágban

Nem Fekete Dávidék az egyetlenek idén, akiknek a házassága zátonyra futot. A LikeNews.hu hírportál is beszámolt róla, hogy Szabó Zsófi és férje is a válás mellett döntöttek, majd nem sokkal később Mádai Vivien is bejelentette, hogy szakítottak a férjével. Legutóbb, pedig Kovács Áron mondta el őszintén, hogy a feleségével 25 év után válnak.

Nem akarja a nyilvánosság elé tárni

“Nem akartam, hogy ez a nyilvánosság előtt történjen. Mégis sokan megmartak azzal, olvastam pár kommentet, hogy milyen sztárpár, minek ezt megosztani a világgal? Én ugyanezt gondolom. (…) Azért nem nyilatkozom, mert ez egy folyamatban lévő ügy, nem szeretném, ha sérülnénk a szereplők. (…) Nem írtak rólam bántót, így ezzel letudtam az egészet. Mikor ez lezárul, és minden szereplőt biztonságban tudok, akkor majd lehet erről bármennyit mesélni, vagy bármennyit sztorizni. De ez az egész még folyamatban van” – mondta Áron a LifeTV műsorában.

Sok hullámvölgyük volt

A párosnak ez alatt a negyed évszázad alatt számos hullámvölgyük volt s hiába próbálták rendbe tenni a házasságukat az végül nem sikerült. Pedig Áronék szerelme minden elsöprő volt: a páros 25 évvel ezelőtt ismerkedett meg, majd kilenc évvel később álltak oltár elé. Azt sosem tagadták, hogy alapvetően mindenben különböznek, az erős érzelmek azonban mindent felülírtak. EZ IS ÉRDEKELHET! Tóth Andi is elkapta a koronavírust, ilyen állapotban van az énekesnő

Két gyermekük született

Áronéknak két gyermekük született, a most 14 évese Máté és a 7 éves Luca, akik miatt a szülők mindent megtesznek azért, hogy békében rendezzék a válást.

Többször becsapta a feleségét

A rádiós korábban Joshi Bharat műsorában beszélt arról, hogy a feleségét már többször is becsapta. „Nagy sebeket okoztam a páromnak, megbántottam a hiúságában, mondhatni alapos munkát végeztem. Viszont nagyon bízunk benne, hogy megmenthető a dolog, szeretnénk megtalálni az egymáshoz vezető utat” – árulta el Áron, amikor néhány évvel ezelőtt már veszélybe kerül a házasságuk.

Más nőket is megkívánt

Áron évekkel ezelőtt beszélt arról is, hogy a felesége mellett más nőket is megkíván, s nem tagadta, hogy ez hatalmas feszültségeket okoz a házasságukban, ám eddig ezeket sikerült mindig rendbe tenniük, mert úgy érezték összetartoznak. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Fekete Dávid – Forrás: Fem3