Bodrogi Gyula a Nemzet Színésze egy spirituális személyiség, így hisz a reinkarnációban, azaz a földöntúli életben. Habár eddig ilyen témában nem igazán nyilvánult meg a színész, most Joshi Bharat műsorában kivételt tett.

Úgy érzi egy újabb kaland vár rá

A műsorban Bodrogi elárulta Joshi Bharatnak, hogy hisz abban, hogy a halál után is vár rá egy újabb kaland. „A reinkarnáció vagy van, vagy nincs. Én azt szeretném érezni, hogy van, de lehetőleg ne a földi élet büntetése legyen, hanem a földi élet szép változata. Amit jól csináltál a létezésed során, annak megfelelően kapsz valami mégjobbat.Azzal, hogy meghalunk, talán nincs vége. Van egy olyan reményem, hogy elalszom és egyszer csak nem itt ébredek fel” – mondta a legendás színész. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ezt nem tudja

A műsorvezető megkérdezte Bodrogit, hogy megtette az életében, azt ami a feladata volt, ám a színész elmondta, hogy erre nem tudja a választ. „Nekem tetszett” – ennyit mondott az életéről Bodrogi a LifeTV műsorában.

Megkapta a koronavírus elleni vakcinát

A híres színész szerencsésnek mondhatja magát, ugyanis a koronavírus elleni vakcina mindkét adagját megkapta már, így megnyugodhat és nem kell félnie a covidtól, ugyanis nem lesz annyira beteg, ha esetleg elkapja a fertőzést.

Vigyáznak

„Vigyázunk, nehogy átadjuk egymásnak a fertőzést. Sajnos sokkal ritkábban találkozunk az unokámmal, meg ugye a közös ebédek, az étterembe járás is elmarad, szóval sok bosszúságot okoz nekünk ez a járvány. Benne van az ember reflexeiben, hogy vigyázzon, de remélem, minél hamarabb újra lesz lehetőségünk a nagy családi és baráti találkozásokra” – mondta Bodrogi Gyula néhány napja a Metropolnak.

Újra dolgozik

A színész a lapnak azt is elmondta, hogy újra dolgozik, a próbák is megkezdődtek, valamint újra rendez a József Attila Színházban. „A mai nappal visszaálltunk a szokásos próbákra, igaz, már készültem rá. Az ilyenbe nem ugorhat csak úgy bele az ember, de mintha most hagytuk volna abba tegnap, és holnapután már folytatnánk”.

Esztergályos Cecíliát is beoltották

A magyar sztárvilágban is egyre többen kapják meg a koronavírus elleni védőoltást. Csütörtökön a Família Kft. színésznője Esztergályos Cecília is sorra került, az oltóanyag első dózisát kapta meg.

Ezzel a vakcinával oltották be

A 78 éves színésznőt a kínai Sinopharm vakcinával oltották be, ám ő cseppet sem bánja, ugyanis hisz a kínai orvoslásban. “A kínai természetgyógyászat harminc éve olyan népszerű volt itthon is, hogy emberek fél vagyonokat voltak képesek elkölteni egy akupunktúrás kezelésre. Hatásos is volt, hiszen a kínai orvostudomány az egyik legrégebbi, nem is értem, most bárki is miért kétkedik. Én úgy vagyok vele, hogy mindent megteszek az egészségemért, amit a szakemberek mondanak” – mondta Esztergályos Cecília egy hírportálnak.

Elsők között regisztrált

A színésznő az interjú során elmondta, hogy számára természetes volt, hogy az elsők között fog felregisztrálni az oltásra, amint lehetséges, hiszen ezt másképp nem is lehet leküzdeni, valamint azt is óriási dolognak tartja, hogy ilyen rövid idő alatt többféle oltóanyag is az emberek rendelkezésére áll.

Sváby András is kínai vakcinát kapott

A LikeNews is beszámolt róla, hogy megkapta a koronavírus elleni vakcinát Sváby András! Az ATV műsorvezetőjét a kínai Sinopharm oltóanyagot kapta meg. A tévés egyébként sem az egészségi állapota, sem a kora miatt még nem jutott volna sorra, ám mégis behívták az oltásra, Sváby elárulta, hogy miért.

Ma Orbán Viktort is beoltották

A LikeNews is megírta, hogy a magyar miniszterelnök szintén a kínai vakcinát kapta meg.

Müller Cecília külön javasolta Orbánnak

Müller Cecília tegnap kiemelte, hogy az oltást külön javasolta Orbán Viktor miniszterelnöknek is. Fontosnak nevezte, hogy a kormányfő példát mutasson a lakosságnak, így minél többen éljelenek az oltás felvételének lehetőségével, érkezzenek azok bárhonnan is. Az oltások ugyanis reményt adnak arra, hogy kevés áldozattal záruljon a harmadik hullám és véget érjen a pandémia – jelentette ki. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Bodrogi Gyula – LifeTV