A magyar sztárvilágban is egyre többen kapják meg a koronavírus elleni védőoltást. Csütörtökön a Família Kft. színésznője Esztergályos Cecília is sorra került, az oltóanyag első dózisát kapta meg.

Ezzel a vakcinával oltották be

A 78 éves színésznőt a kínai Sinopharm vakcinával oltották be, ám ő cseppet sem bánja, ugyanis hisz a kínai orvoslásban. „A kínai természetgyógyászat harminc éve olyan népszerű volt itthon is, hogy emberek fél vagyonokat voltak képesek elkölteni egy akupunktúrás kezelésre. Hatásos is volt, hiszen a kínai orvostudomány az egyik legrégebbi, nem is értem, most bárki is miért kétkedik. Én úgy vagyok vele, hogy mindent megteszek az egészségemért, amit a szakemberek mondanak” – mondta Esztergályos Cecília a Borsnak.

Nem érzett semmit

A színésznő elmondta, hogy az egész folyamat alatt csupán annyit érzett, mintha egy szúnyogcsípés lenne. „Megálljt kell parancsolnunk ennek a vírusnak és ez máshogy nem megy, mint oltással. Ez egy világháború, a világot meg kell menteni ettől a vírustól” – nyilatkozta a lapnak a színésznő. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Elsők között regisztrált

A színésznő az interjú során elmondta, hogy számára természetes volt, hogy az elsők között fog felregisztrálni az oltásra, amint lehetséges, hiszen ezt másképp nem is lehet leküzdeni, valamint azt is óriási dolognak tartja, hogy ilyen rövid idő alatt többféle oltóanyag is az emberek rendelkezésére áll.

Hisz a háziorvosának

Cecília hozzátette, hogy bízik a háziorvosában, így ha ő azt mondja neki, hogy a vakcina jó, akkor az úgy is van.

Sváby András is kínai vakcinát kapott

A LikeNews is beszámolt róla, hogy megkapta a koronavírus elleni vakcinát Sváby András! Az ATV műsorvezetőjét a kínai Sinopharm oltóanyagot kapta meg. A tévés egyébként sem az egészségi állapota, sem a kora miatt még nem jutott volna sorra, ám mégis behívták az oltásra, Sváby elárulta, hogy miért.

Felhívta a háziorvosa

Svábyt a háziorvosa hívta fel, hogy ha szeretné akkor megkaphatja a kínai vakcinát ugyanis annyian visszautasították az oltóanyagot, akik egyébként a tévés előtt lettek volna, hogy bőven marad belőle azoknak is, akik hátrébb vannak a sorban. “Természetesen regisztráltam még időben, és tisztában voltam vele, hogy ki kell várnom a soromat, ezért is lepődtem meg, amikor telefonált az orvosom, majd behívott az oltásra” – mesélte Sváby a Blikknek.

Saját szemével látta, ahogy visszautasítják

Miután Sváby megkapta a vakcinát még fél órát a rendelőben tartózkodott, hogy megvárják, ha esetleg bármiféle allergiás reakció fellépne, így amíg várakozott a saját szemével is látta, hogy 10-ből 5-en visszautasítják a Kína által készített védőoltást.

Balázs Klári is megkapta a védőoltást

Korda György után nem sokkal a felesége, Balázs Klári is megkapta a koronavírus elleni vakcinát. Az énekesnő először nagyon izgult, aztán amikor túl volt mindenen elárulta: egy szúnyogcsípés is kellemetlenebb ennél.

Elkísérte a férje

Balázs Klárit az oltásra egyébként elkísérte férje, Korda György is, aki boldogan újságolta, hogy végre megpuszilgathatja a feleségét, írta meg a Bors.  “Amíg csak nekem volt oltásom, nem nagyon puszilgathattam a feleségem, ennek mától hivatalosan is vége.”

Gyuri bácsi néhány napja kapta meg a vakcinát

Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta pár nappal ezelőtt Korda György is megkapta a koronavírus elleni vakcinát! A zenész lassan egy éve élt önkéntes karanténban és végre eljött számára a várva várt pillanat, amikor a háziorvosa felhívta, hogy sorra került.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Esztergályos Cecília – LifeTV