Mint ahogyan azt a LikeNews.hu hírportál is megírta Várkonyi Andrea néhány nappal ezelőtt a TV2 Mokka vendége volt, ahol arról beszélt, hogy milyen hatással volt rá korábban a koronavírus, hogyan érzi magát most, illetve, hogy beoltatná-e magát. Arról azonban egy szó nem esett, hogy az ujján egy hatalmas eljegyzési gyűrűnek tűnő ékszer ragyog.

A műsorvezetők nem csapták le a labdát

Mint megírtuk az egészben az volt a legfurcsább, hogy erre a sokat látott és gyakorlott műsorvezetők sem kérdeztek rá, nem csapták le ezt a hatalmas labdát, holott máskor ez bizonyosan megtörtént volna. Éppen ezért korábban csak találgatásokba tudtunk bocsátkozni a téren, hogy vajon a volt műsorvezetőt tényleg eljegyezték-e, ám a Blikk ma reggeli cikke minden kétséget eloszlatott. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egy üzletember kérte meg a kezét

A lap ugyanis azt írja, hogy Várkonyi Andreát valóban eljegyezték, egy üzletember kérte meg a kezét. Andreán egyébként a Mokka felvételén is látszott, hogy ragyog, bombaformában van. Az utóbbi időben számos pletyka terjengett a magánéletét illetően, sokan rebesgették, hogy gyermeket vár, azonban ezt Andrea cáfolta. IDE KAPCSOLÓDIK: Mi az ott? Várkonyi Andrea egy hatalmas gyűrűvel az ujján jelent meg a Mokkában – fotó

Bombaformában van

Viszont az most már nem titok, hogy a szerelem újra rátalált, a tévés valószínűleg pont ezért nem is vette le a gyűrűt az adás felvétele előtt. A műsorban jól látszott, hogy a tévés bomba formában van, sugárzott a boldogságtól és teljesen kivirult, le sem tagadhatná, hogy élete egyik legfelhőtlenebb időszakát éli. NE HAGYD KI! Várkonyi Andrea meglepődött a pozitív teszten

Eltűnt a nyilvánosság elől

Várkonyi Andrea az utóbbi időben egyébként eléggé eltűnt a nyilvánosság színe elől, erről a LikeNews is beszámolt, mint írtuk utoljára január elején írtunk róla, amikor kiderült, hogy a Mészáros Lőrinc és Vida József TV2-tulajdonoshoz tartozó Andrássy út 105. szám alatt található villába jegyezte be az új médiacégét.

Mészáros Lőrinc lenne a titokzatos férfi?

Ez pedig, mint ahogyan arról részletesen írtunk is számos kérdést felvet, többek között azt is, hogy a rejtélyes férfi, aki Andrea kezét megkérte, nem más, mint Mészáros Lőrinc? Több dolog is erre enged következtetni, például az, hogy Andrea távozása a LifeTV-től nagyjából egybeesik Mészáros Lőrincék válásával.

Várkonyi Andrea tavaly hagyta ott a LifeTV-t

Mint ismert Várkonyi Andrea tavaly szeptemberben távozott a LifeTV-től, amit Mészáros Lőrinc volt felesége tulajdonol. Korábban még Hajdú Péter a Story Magazinnak beszélt a változtatásokról, elmondva, az a terv, hogy a saját gyártású, női tematikájú műsorokat – a Szulák Andrea vezette Nyugi! Köztünk marad, illetve Várkonyi Andrea Női titkok című műsorát – egyelőre szüneteltetik, mert nem hozták a kellő nézettséget. Az interjúban azt mondta, a két műsorvezető munkájára a továbbiakban is számít, csak más formában – írta meg akkor a Blikk. Egy darabig pedig úgy is volt, hogy Várkonyi Andrea marad a tévénél csak más minőségben, ám nem sokkal később bejelentette, hogy mégis távozik a csatornától.

Nagyjából ezzel egy időben derült ki, hogy Mészáros Lőrincék válnak…

Mint ahogyan arról a LikeNews is beszámolt szeptember elején jelentette be a Mészáros házaspár, hogy közös megegyezéssel arra jutottak, felbontják a házasságukat.

Nem közöltek részleteket

Mint megírtuk a dokumentum szerint a házasság felbontásáról szóló döntésüket közösen, együttes akarattal hozták meg. Az eljáráshoz szükséges kérdésekben vita nélkül, egymást segítve, becsülve és tisztelve állapodtak meg. Az érintettek a válásuk részleteiről nem kívánnak nyilatkozni, és kérik a sajtó képviselőit magánéletük tiszteletben tartásár, írták akkor egy közleményben.

Már akkor megindultak a pletykák a válás kapcsán

Mint ahogyan akkor azt lapunk is megírta, állítólag a pár házasságának felbontása hátterében egy műsorvezető áll. Az, hogy hogy kivel jött össze Mészáros Lőrinc vagy a felesége Beatrix asszony, az minden bizonnyal hamarosan a pletykalapokból kiderül, írtuk akkor. Korábban úgy értesültünk, hogy egy tévés műsorvezető lehet a válás hátterében. A Telex pedig nem sokkal később leközölt egy cikket, melyben egy olvasói fotón Várkonyi Andrea Mészáros Lőrinc oldalán látható. Így tehát az előzmények fényében, vagyis, hogy Várkonyi Andrea új médiacége egy a Mészáros Lőrinchez köthető villába költözött át, illetve közösen szerepelnek egy fotón, mind azt engedi következtetni, hogy a “titokzatos műsorvezető” nem más mint Várkonyi Andrea. Az pedig, hogy most a volt műsorvetető ujján ott virít ez a hatalmas gyűrű még inkább árnyalja a dolgokat, az eljegyzés megerősítésének ténye pedig pláne. Vajon robban hamarosan a bomba és kiderül, hogy ki a szerencsés férfi Várkonyi Andrea oldalán? Hamarosan pont kerülhet a történet végére és megtudhatjuk, ki az az üzletember, aki megkérte a kezét?

Tavaly beszélt utoljára a szerelmi életéről

A Blikk egyébként kereste Várkonyi Andreát az eljegyzéssel kapcsolatban, ám egyelőre nem reagált a lapnak. Az egykori műsorvezető a szerelmi életét illetően tavaly augusztusban beszélt utoljára: „Bizony félnek tőlem a férfiak. Ahhoz már öreg vagyok, hogy csak úgy ellegyek egy férfi mellett, másra pedig nincs igazán időm. Nem akarok félmegoldást, nem akarok mindenáron szerelmet, kapcsolatot. Majd eljön annak is az ideje. Amúgy is, így most teljes az életem”

20 milliót is érhet a gyűrű

A csodás ékszer, amit egyébként Andrea visel egy igazán egyedi darab. A Blikk meg is keresett egy ékszerészt, aki azt mondta: „Amennyiben a csepp alakú kő és a körülötte lévő kisebb kövek mind igazi gyémántok, úgy akár 20 millió forintot is érhet a gyűrű. Míg ha nem egy drágakő díszeleg a középen, az apró gyémántok miatt akkor is milliós összeget kérhettek el érte a készítők” – mondta a Blikknek az általunk megkérdezett szakértő. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Várkonyi Andrea – Forrás: LifeTV