Mint ahogyan arról a LikeNews.hu hírportál is beszámolt Vasvári Vivien nemrégiben kibékül a párjával Zsigmonddal, akivel korábban egyszer szakítottak. A párosnak azonban sikerült rendbe hozniuk a kapcsolatukat, ugyanis újra együtt vannak és úgy tűnik, hogy boldogabbak, mint valaha.

Nemrég békültek ki

Vivien a békülés után egy közös fotót is posztolt a szerelmével, amihez röviden csak annyit írt: “Összetartozunk” A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ezzel a képpel tudatta Vivien, hogy Zsigmond és ő újra egy pár

Együtt vakációznak Dubajban

A szőke szépség az elmúlt napokban több fotót és insta-storyt is posztolt Dubajból, egyik szemfüles olvasónk pedig az egyik sztoriban érdekes dolgot fedezett fel. Vivien ujján ugyanis egy hatalmas köves gyűrű ragyog, így felmerülhet a kérdés, a szőkeséget vajon eljegyezte a szerelme? EZ IS ÉRDEKELHET: Havas Henrik Várkonyi Andrea eljegyzéséről: akkor most Mészáros Lőrinc lett a gyűrűk ura?

Ez volt az olvasónk által küldött fotó:

Vivien most tisztázta a kérdést

Vivien most azonban tisztázta a kérdést és pontot tett a pletykák végére. A szőkeség a Blikknek mondta el, hogy szó sincs eljegyzésről, ez a gyűrű feltehetően már régebb óta meg van neki ” Nem volt eljegyzés, ha megtörtént volna, azt nem egy a közösségi oldalamra feltöltött, 24 óra múlva eltűnő fotóban jelentem be a követőimnek” – mondta a lapnak Vivien.

Lenyűgöző helyen vannak éppen

Ennek ellenére nem tartja elképzelhetetlennek, hogy újra oltár elé álljon

Bár a mostani találgatásoknak nem volt alapja, Vivien ennek ellenére nem tartja elképzelhetetlennek, hogy újra oltár elé álljon, sőt az sem kizárt, hogy vállal még gyermeket.

Nagyon boldog a párjával, Dubajból ezt a képet posztolták

Várkonyi Andreát viszont tényleg eljegyezték

Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta Várkonyi Andrea gyűrűjét a Mokka műsorában szúrták ki, ezt követően pedig a Blikk írta meg, hogy az egykori műsorvezetőt eljegyezték, egy üzletember menyasszonya lett. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Vasvári Vivien – Forrás: LifeTV