Mint ahogyan azt a LikeNews.hu hírportál is megírta Várkonyi Andrea néhány nappal ezelőtt a TV2 Mokka vendége volt, ahol arról beszélt, hogy milyen hatással volt rá korábban a koronavírus, hogyan érzi magát most, illetve, hogy beoltatná-e magát. Arról azonban egy szó nem esett, hogy az ujján egy hatalmas eljegyzési gyűrűnek tűnő ékszer ragyog.

A műsorvezetők nem csapták le a labdát

Mint megírtuk az egészben az volt a legfurcsább, hogy erre a sokat látott és gyakorlott műsorvezetők sem kérdeztek rá, nem csapták le ezt a hatalmas labdát, holott máskor ez bizonyosan megtörtént volna. Éppen ezért korábban csak találgatásokba tudtunk bocsátkozni a téren, hogy vajon a volt műsorvezetőt tényleg eljegyezték-e, ám a Blikk tegnap reggeli cikke minden kétséget eloszlatott. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egy üzletember kérte meg a kezét

A lap ugyanis azt írja, hogy Várkonyi Andreát valóban eljegyezték, egy üzletember kérte meg a kezét. Andreán egyébként a Mokka felvételén is látszott, hogy ragyog, bombaformában van. Az utóbbi időben számos pletyka terjengett a magánéletét illetően, sokan rebesgették, hogy gyermeket vár, azonban ezt Andrea cáfolta. IDE KAPCSOLÓDIK: Mi az ott? Várkonyi Andrea egy hatalmas gyűrűvel az ujján jelent meg a Mokkában – fotó

Bombaformában van

Viszont az most már nem titok, hogy a szerelem újra rátalált, a tévés valószínűleg pont ezért nem is vette le a gyűrűt az adás felvétele előtt. A műsorban jól látszott, hogy a tévés bomba formában van, sugárzott a boldogságtól és teljesen kivirult, le sem tagadhatná, hogy élete egyik legfelhőtlenebb időszakát éli. NE HAGYD KI! Várkonyi Andrea meglepődött a pozitív teszten

Eltűnt a nyilvánosság elől

Várkonyi Andrea az utóbbi időben egyébként eléggé eltűnt a nyilvánosság színe elől, erről a LikeNews is beszámolt, mint írtuk utoljára január elején írtunk róla, amikor kiderült, hogy a Mészáros Lőrinc és Vida József TV2-tulajdonoshoz tartozó Andrássy út 105. szám alatt található villába jegyezte be az új médiacégét.

Mészáros Lőrinc lenne a titokzatos férfi?

Ez pedig, mint ahogyan arról részletesen írtunk is számos kérdést felvet, többek között azt is, hogy a rejtélyes férfi, aki Andrea kezét megkérte, nem más, mint Mészáros Lőrinc? Több dolog is erre enged következtetni, például az, hogy Andrea távozása a LifeTV-től nagyjából egybeesik Mészáros Lőrincék válásával. Mint ismert Várkonyi Andrea tavaly szeptemberben távozott a LifeTV-től, amit Mészáros Lőrinc volt felesége tulajdonol. Korábban még Hajdú Péter a Story Magazinnak beszélt a változtatásokról, elmondva, az a terv, hogy a saját gyártású, női tematikájú műsorokat – a Szulák Andrea vezette Nyugi! Köztünk marad, illetve Várkonyi Andrea Női titkok című műsorát – egyelőre szüneteltetik, mert nem hozták a kellő nézettséget. Az interjúban azt mondta, a két műsorvezető munkájára a továbbiakban is számít, csak más formában – írta meg akkor a Blikk. Egy darabig pedig úgy is volt, hogy Várkonyi Andrea marad a tévénél csak más minőségben, ám nem sokkal később bejelentette, hogy mégis távozik a csatornától.

Nagyjából ezzel egy időben derült ki, hogy Mészáros Lőrincék válnak…

Mint ahogyan arról a LikeNews is beszámolt szeptember elején jelentette be a Mészáros házaspár, hogy közös megegyezéssel arra jutottak, felbontják a házasságukat.

Nem közöltek részleteket

Mint megírtuk a dokumentum szerint a házasság felbontásáról szóló döntésüket közösen, együttes akarattal hozták meg. Az eljáráshoz szükséges kérdésekben vita nélkül, egymást segítve, becsülve és tisztelve állapodtak meg. Az érintettek a válásuk részleteiről nem kívánnak nyilatkozni, és kérik a sajtó képviselőit magánéletük tiszteletben tartásár, írták akkor egy közleményben.

Már akkor megindultak a pletykák a válás kapcsán

Mint ahogyan akkor azt lapunk is megírta, állítólag a pár házasságának felbontása hátterében egy műsorvezető áll. Az, hogy hogy kivel jött össze Mészáros Lőrinc vagy a felesége Beatrix asszony, az minden bizonnyal hamarosan a pletykalapokból kiderül, írtuk akkor. Korábban úgy értesültünk, hogy egy tévés műsorvezető lehet a válás hátterében. A Telex pedig nem sokkal később leközölt egy cikket, melyben egy olvasói fotón Várkonyi Andrea Mészáros Lőrinc oldalán látható. Így tehát az előzmények fényében, vagyis, hogy Várkonyi Andrea új médiacége egy a Mészáros Lőrinchez köthető villába költözött át, illetve közösen szerepelnek egy fotón, mind azt engedi következtetni, hogy a “titokzatos műsorvezető” nem más mint Várkonyi Andrea. Az pedig, hogy most a volt műsorvetető ujján ott virít ez a hatalmas gyűrű még inkább árnyalja a dolgokat, az eljegyzés megerősítésének ténye pedig pláne.

Havas Henrik mindezt nem hagyta szó nélkül

Bár a nyilvánosság előtt még nem vállalta fel Várkonyi Andrea, hogy ki lehet az a férfi, aki most megkérte a kezét, ám sokan tudni vélik és a fentebb felsorolt összefüggések is arra engednek következtetni, hogy bizony Mészáros Lőrincről van szó. Az eljegyzés tényét most Havas Henrik újságíró sem hagyta szó nélkül, ugyanis a Nemzeti Televízió Facebook oldalára feltöltött Havas megmondja videóban valóban alaposan beleáll Várkonyi Andreába.

A videó itt nézhető vissza:

Mészáros Lőrinc a gyűrűk ura

A videóban Havas Henrik a Blikk csütörtöki lapszámát tartja kezében, melynek címlapja ugye Várkonyi Andrea lánykérése szerepelt. Ennek kapcsán a tanár úr megjegyezte, hogy a szerkesztőjének olyan szóviccei vannak, hogy az ember kifekszik tőle, elmondása szerint ugyanis a következőt mondta: Tolkien már sehol sincs, mert Mészáros a gyűrűk ura. Vagyis ők már kész tényként kezelik, hogy a magyar gázszerelő, vállalkozó Andrea leendő férje, de mint megírtuk ezt még egyik fél sem erősítette meg.

Ezt mondta Havas Henrik felesége

Havas tanár úr egyébként arról is beszélt, hogy a felesége megjegyezte: „Ez igen, februárban volt az eljegyzés, tavaly az ismerkedés…” Tovább azt is megjegyezte a férjének, hogy ha kirakná az asztalra az összes ékszerét, beleértve a karikagyűrűjét, még akkor is nehézkesen jönne össze a 20 millió. Erre Havas Henrik a felvételen annyit mondott, hogy pedig az 50 év alatt vett egy s mást „Annyi megbánni valóm volt, ilyenkor mindig kellett valamit venni a Havasnénak.” A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Havas Henrik – Forrás: Nemzeti Televízió